Barbie bebeğin yaşayan hali....

Ben çok beğendim:) özellikle burnu ve kaşları çok güzel. bence çok başarılı olmuş gerçekten barbie bebek gibi.

Son düzenleme:
bunun yaptığı makyajı takma kirpikleri kim taksa saçlarını sarıya boyasa barbie ye benzer zaten eğer bu gerçekse ben kızın dogal olduguna inanmıyorum yüzü cok acayip bi kere sanki estetikli gibi dudakları falan eğer gerçek haliysede değişik bi kızmış

Kaç yaşında bu :26:
Porselen bebeklere benziyor güzel mi kötü mü bilemedim

güzel değil çünkü garip vücut proporsiyonu bozuk bir kere o kadar küçük bir kafa ve o kadar cılız ve orantısız bir vücut çok kötü...

O gozmakyajini japonlar acaip iyi yapiyor yaa.

Sunlara bir bakin.
Resmen gozleri buyuk gosteren lensler var..
Yanina birde takma kirpik. Yerine bambaska insan geliyor.

[video=youtube;FILWDEP30h0]http://www.youtube.com/watch?v=FILWDEP30h0&feature=fvwrel[/video]

cildinizde ki kusurları yok ederek ve takma kirpik makyajla birazda saç bakımıyla güzel giyinimle en önemlisi soğuk bir poz vermekle herkes barbie bebek olabilir
Tek beğendiğim dişleriydi :)

kızı görünce aklıma chuckynin gelini geldi o filmden çocukluğumdan beri korkarım bundan da ürktüm ne yalan diim tuhaf bir tipi var

çok güzel.barbie benzeyen çok insan var zaten.mesela benmişim.bana hep barbıe bebek sindy bebek diyorlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…