Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Şansal sosyal medya paylaşımları nedeniyle KKTC'den sınır dışı edilmişti
Capture.JPG

inPaylaşın
Moda tasarımcısı ve LGBTİ hakları aktivisti Barbaros Şansal'ın yılbaşında sosyal medyada paylaştığı bir video mesaj ve attığı tweet nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanmasına yapılan itiraz reddedildi. Şansal tutuklu olarak yargılanacak.

Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada "Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna ilişkin yaptığımız itiraz reddedildi. Barbaros Şansal tutuklu olarak yargılanacak" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) sınır dışı edildikten sonra gözaltına alınan ve İstanbul'da linç girişimine maruz kalan modacı ve aktivist Barbaros Şansal, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlamasıyla mahkemeye sevk edilerek tutuklanmıştı.
http://t24.com.tr/haber/barbaros-sansalin-tutukluluguna-yapilan-itiraz-reddedildi,382559

Bu adamın tutuklanmasına üzülmedim, daha görüntüsünü görür görmez negatif enerji alıyorum bakışlar duruş bana çok başka şeyler anlatıyor ne hikmetse:işsiz:

Ironi mi yapti baska bir sey mi bilmem. Ama avrupa da amerika 'da da saldirilar oluyor. Kadin nefret etmiyorum diye yazi yaziyor. Siginmacilari kabul ettik o zaman savundum.yine savunuyorum diye. Ben nefret etmiyorum iki terörist yüzünden insanlari dislamiyorum.diyor.

Karsi komsum (Berlin'de dini bayramlari olan Noel pazarina kamyonla saldirmislar. ): Ben o teröristleri tanri affetsin diye dua ediyorum diyor. Icimde bir sey ciz etti. Dedim ben edemiyorum. Tanti affetsin diyemiyorum.

Medeniyet B.k icinde bogulun gibi sözler kullanmak degil. Sanat adamlari ve aydinlar böyle konusmamali. Sunu anladim ki saygidan baris dogar

bu adama gelene kadar su kadına tekme atanları tacizcileri falan icerde tutsalar keske buyuk bir terslik var herseymizde..adamın onceki konusmalarını dinledim bos bir insan degil herkes genelde her lafı cımbızla cekip alıp onunla yargıladıkları icin bu olayda da oyle olmus bir oncesine bakmak lazım konusmasının

X