Barbaros Şansal'dan şehitler için skandal sözler

Hıhım.
Peki mesajımın ikinci kısmına da yorum alayım o zaman : )

Hani birkaç Mehmet'in şehit olmasıyla ilgili videoya.
Hala inanmıyorsunuz sanırım video kaydı olduğu halde : )
yorum yapsam da siz niye bi şey diyeceksiniz ayrıca Chelzy Chelzy benim yerime cevap veriyor zaten

Sizin de burada durumu kadınlığa erkekliğe getirmeniz çok ayıp ve saçma burada. Eşcinsel olmasının konuyla ne alakası var? Eleştirecekseniz düşüncesini eleştirin, eşcinselliğine laf etmek kimsenin haddi değil. Herkes sizin gibi olmak zorunda değil.
Yazdığı şeye gelince: Neden böyle bişey yapmış ve neden hdp'ye oy vermiş anlamış değilim ama neticede kendi düşüncesi. Siyasetten falan anladığını düşünmüyorum kendisinin. İstediğini söyler, ister s*çar ister sıvar, ben kaale dahi almam, siz de almayın.

yorum yapsam da siz niye bi şey diyeceksiniz ayrıca Chelzy Chelzy benim yerime cevap veriyor zaten
: ) Zor değil inanın. İnanmadığınızı belirttiğiniz bir iddianın ispatı olarak konulan 1 dakikalık videoyu izleyip "izledim ama hala inanmıyorum" veya "izledim ve inandım, evet öyle demiş" demek zor değil.
Ha şehitlerden "birkaç Mehmet şehit oldu diye" şeklinde bahsettiğini kabul etmek zor olabilir, ona bir şey diyemem.

Ölüm var Ölüm....
Bakın bu dünyada amel var hesap sormak yok
Ahirette hesap var ama amel yok ...
Yani cennete girmek için 1 gr iyiliğe sevaba ihtiyacın olsa
Anan baban eşin çoluık çocuk kimseden yardım yok ..
Peki bunlar nasıl hesap verecekeler ...

: ) Zor değil inanın. İnanmadığınızı belirttiğiniz bir iddianın ispatı olarak konulan 1 dakikalık videoyu izleyip "izledim ama hala inanmıyorum" veya "izledim ve inandım, evet öyle demiş" demek zor değil.
Ha şehitlerden "birkaç Mehmet şehit oldu diye" şeklinde bahsettiğini kabul etmek zor olabilir, ona bir şey diyemem.
izledim ama inanmıyorum

Bence yanlış anlaşılmış, şöyle demek istedi diyecek.

O da var tabiki.Onyargilariniz yuzunden gercekleri goremiyorsunuz da sık kullanilan alternatif olabilecek bir cevap..

Umutlu dunden beri gozlemledigimiz bu.Napalim.Bosuna yorulma dedik.Senin yerine senin cevaplarini siraladik :) Kotu mu ettik yani :)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı 2000 yılında Avustralya SBS Radyosuna verdiği demeçte terörist başı Abdullah Öcalan’a ’sayın’, şehit askerlere hitaben ise ’kelle’ dediği iddiasıyla 3 Ykr tazminat ödemeye mahkûm eden hakim, gerekçeli kararında bu sözcüklerin dil sürçmesi sayılamacağını belirtti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7970320.asp

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21218045.asp
bu resim den niye rahatsız oldun onu da anlamadım zaten

O da var tabiki.Onyargilariniz yuzunden gercekleri goremiyorsunuz da sık kullanilan alternatif olabilecek bir cevap..

Umutlu dunden beri gozlemledigimiz bu.Napalim.Bosuna yorulma dedik.Senin yerine senin cevaplarini siraladik :) Kotu mu ettik yani :)
yoo sagol canım teşkürler :)

Yok pes ettim ben Chelzy.
Kulaklarıyla duyduğu açıklamaya inanmıyor. Ben daha ne yapabilirim.

bu resim den niye rahatsız oldun onu da anlamadım zaten
Rahatsız olmadım. O fotoğraftaki insanları ayrı ayrı takdir ediyorum çünkü.

Sadece konuyla alakasız; dedim madem konu Gezi'ye katılanlara geldi, AKP'nin şehitlerle ilgili yaklaşımı da gider. Yani birini "nerdesin!!" diye sorgularken başkalarına da bakmak lazım : )

Konu Barbaros Şansal'ın tweetleri. Gezi'ye kim katıldı listesi değil, gönderdiğiniz görseldeki hiç kimse bu konuyla alakalı değil.

:KK53::KK53: duyduguna ve gordugune inanmiyorsun yani :KK45::KK53::KK53: Ultra supersin umutlu :) Tayyibin videolarini siralamasini biliyosun ama acin gozlerini diye :KK53::KK53:
ben şimdi ne desem istediğiniz gibi alacaksınız ben de di kaç arkadsı örnek alayım dedim hani istediğini anlayıp istemediğni anlamayanlar var ya açıkcası yorulmak istemedim ayerıca bakan çelik beni baglamıyor

Rahatsız olmadım. O fotoğraftaki insanları ayrı ayrı takdir ediyorum çünkü.

Sadece konuyla alakasız; dedim madem konu Gezi'ye katılanlara geldi, AKP'nin şehitlerle ilgili yaklaşımı da gider. Yani birini "nerdesin!!" diye sorgularken başkalarına da bakmak lazım : )

Konu Barbaros Şansal'ın tweetleri. Gezi'ye kim katıldı listesi değil, gönderdiğiniz görseldeki hiç kimse bu konuyla alakalı değil.
yorum yok yormayacam kendimi

X