Barbaros Şansal'dan şehitler için skandal sözler

Görselin ünlem işaretleri ve üslubuna bakarak "Watan..!" ismindeki bir Facebook sayfasının ergen admini olduğunu söyleyebilirim.
Değilse, bu benzetmemi iltifat olarak alması gereken biri.

Şansal'ın şu an Nihat Doğan'dan bir farkı yok, ha ben şehit kavramına karşıyım normalde, o ayrı konu, kimin piyonu olarak ölmüş olurlarsa olsunlar, hassas bir konuda bu kadar çirkin sözler sarf edilmemeli.

Görselin ünlem işaretleri ve üslubuna bakarak "Watan..!" ismindeki bir Facebook sayfasının ergen admini olduğunu söyleyebilirim.
Değilse, bu benzetmemi iltifat olarak alması gereken biri.
.
Umarım o görsel için suç duyurusunda bulunur.

Yorumu ne olursa olsun (benimle taban tabana zıt biri için de aynı görüşüm geçerlidir) bir insanı alakasız bir konuda cinsel yönelimiyle yaftalayıp, hakaret edemezsiniz.

Yazdığı mesajda %100 haksız olması, ne idüğü belirsiz insanların ibne! başlığı atmalarının nedeni olamaz. AKPli olmasına rağmen Cemil İpekçi için aynı şey yapılsa aynı tepkiyi gösterirdim.

Yapılması gereken söylemleri, düşünceleri üzerinden eleştirmektir. Ki hakkını vereyim başlıktaki çoğu (istisnalar hariç) üye de gayet bunu yaptı.

Hep bunlardı Hdp ye oy verenler ne diyecek baska iyi bir tarafı varsa gercek yüzünü gizlememiş..

ananın evladını kaybetmesi kadar büyük bi acı yoktur ama bası dik dur anam başı dik dur ki bu hainler sevinmesin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı 2000 yılında Avustralya SBS Radyosuna verdiği demeçte terörist başı Abdullah Öcalan’a ’sayın’, şehit askerlere hitaben ise ’kelle’ dediği iddiasıyla 3 Ykr tazminat ödemeye mahkûm eden hakim, gerekçeli kararında bu sözcüklerin dil sürçmesi sayılamacağını belirtti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7970320.asp

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21218045.asp

Ben zaten her yaptigini desteklemiyorum.

basbakanın adını anmadım ki bu konu içinde şehitlerimizi andım ayrıca ne olur herseyi tayyipe ve akp ye baglamayın hataları vardır elbet ama bu yazdıklarınıza inanmıyorum bu da benim seçimim

basbakanın adını anmadım ki bu konu içinde şehitlerimizi andım ayrıca ne olur herseyi tayyipe ve akp ye baglamayın hataları vardır elbet ama bu yazdıklarınıza inanmıyorum bu da benim seçimim
Siz niye her şeyi Gezi'ye ve konuyla alakasız insanlara bağlıyorsunuz o zaman? : ) Levent Üzümcü'nin veya Cahit Berkay'ın bu konuyla alalakası nedir mesela da vesikalık fotoğraflarını ekliyorsunuz?

Kaldı ki yazdıklarıma inanmamak gibi bir seçiminiz yok, bu açıklamaları kayıt altında yapılan açıklamalar. Gördüğüme duyduğuma da inanmam diyorsanız peki. Rahatsız olmamak gibi bir seçeneğiniz de var tabii ki.

"Gerekli olursa Meclis tabii ki toplanabilir ama PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet'i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye'nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. "
Hüseyin Çelik'in söylediği budur.
Alın bu da videosu. İnanmayın siz.

niye paylaştıgım resmin altında yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…