- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
tekrar söylüyorum, burda herkes iktidarı eleştirip, şehide üzülebiliyor. çok örneği var diğer konularda. bu atıfta bulunmak falan değil, düpedüz ahlaksızca bi söylem. herşeyi doğru düzgün ifade edebilen şansal bi bunumu ifade edememiş? atıfta bulunmak sadece bu cümleylemi oluyor? başka şekilde, daha insancıl şekilde atıfta bulunamazmıydı?
velevki vatan uğruna ölmedi, bu ölüm baştakilerin suçu, ölen askerler şehit olmuyormu? onların ne suçu var? buna kim karar veriyor? hala şehit diyolar ne demek?Ifade de yanlis var ki bunu belirttik ama bir onceki yorumunuzda sehit lafini tanimiyor,gormezden geliyor demeniz de sizin anlatilmak isteneni anlamamanizdan kaynaklaniyor.Buna atifta bulunmustum.Haberin son cumlesini tekrar tekrar okumanizi tavsiye ederim.Belki -o da anlamak isterseniz-konuyu yanlis ifade etmisse de asil neyi soylemek istedigini anlarsiniz.
İnançlı birinin başkasının ölümünü isteyerek dua etmesi ♥Allah'ım şunun acısını bir an önce göster.
Biz de onu diyoruz oky.haddini bilecek. terbiyesizlik acımasızlık ne zamandır yanlış anlaşıldı oldu. hala diyorum.
Biz de onu diyoruz oky.
Savunulacak yanı yok dediklerinin.
Sadece terbiyesizlik yapan başkaları olduğunda can siperane "yanlış anlıyorsunuuzzz : (" diyenlerden dem vurduk o kadar.
Yoksa Barbaros Şansal'ın bu ifadelerle haddini aştığını kimse inkar edemez.
Aman nalıncı keseri gibi işte chelzy, kendi görüşüne yakın insanlar ne dese "yanlış anladınız, öyle demek istemedi, aslında şunu dedi"cilerden dem vurduk diye Barbaros Şansal'ın açıklamasını desteklediğimiz çıkarımına varıldı : ) Herkes kendine yontuyor.Aa cidden ilginç.Bugun kimsenin "aslinda oyle demek istemedi'yi" anlamayacagi gelmis.Neyse.Konuya asil yorumumu ilk basta yapmistim.Gerisi karsilikli yorumlar uzerine gelismisti.Neyse.
bence adamın derdi şehitler falan değil. Umurunda da değil kimin öldüğü kimin kaldığı, oralarda neler olduğu, ilgilendiğini, canının acıdığını hiç sanmıyorum. Sadece birine bir şeyler söylemek istemiş. Becerememiş. Yoksa şehitlerin boş yere öldüğünü falan anlatmak da istememiş. Onu ilgilendirmiyor, nasıl olsa tuzu kupkuru.kimse bok yoluna gitmez
hele ki şehitler o ayrı
ama adam kendi inanç sisteminde konuşmuş
şaşırmadım
yani ben müslümanım ve Türkiye yi seviyorum
ama adam bildiğim kadarıyla gay inancı da farklıysa tabi der Tayyip uğruna öldü bok yoluna gitti diye..
içinden de diyebilirdi dışa vurmuş
keşke öyle görmese ama böyle görüyor ve bunu söylüyorsa yanlış da olsa düşüncesi
o onun düşüncesi kendi çerçevesinde "normal"
bilmiyorum açıklayabildim mi ama
kesinlikle....bence adamın derdi şehitler falan değil. Umurunda da değil kimin öldüğü kimin kaldığı, oralarda neler olduğu, ilgilendiğini, canının acıdığını hiç sanmıyorum. Sadece birine bir şeyler söylemek istemiş. Becerememiş. Yoksa şehitlerin boş yere öldüğünü falan anlatmak da istememiş. Onu ilgilendirmiyor, nasıl olsa tuzu kupkuru.
işte boş yere arabanın camından atılıp doğanın kirletilmesi gibi, ergen öncesi birinin Doğan arabasının sesini sonuna kadar açıp gürültü kirliliği yapması gibi gereksiz..kesinlikle....
umrunda bile olduğunu sanmıyorum ...işte boş yere arabanın camından atılıp doğanın kirletilmesi gibi, ergen öncesi birinin Doğan arabasının sesini sonuna kadar açıp gürültü kirliliği yapması gibi gereksiz..
Gerçekten düşünse, acısa bir yanı da yorum yapsa kendi inandıklarına göre saygıyla karşılarız, ama şu haberleri izlerken bir tarafıyla izliyorsa lakırttan öte geçmiyor.