- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
İnanın bu kişiyi kaale bile almaya değmez.
Eli gözü ayrı neyseeee birşey demeyeyim, sus Mune sus
Barbaros Şansal'ı genel olarak severim.
Dediklerinde ne kastettiğini anladığımı düşünüyorum ve belli bir yere kadar katılıyorum ama haddini aşan ve çok ters biçimde ifade eden bir mesaj olmuş. Hiç hoş değil.
Demek istediğinin "yok yere ölüyorlar" olduğunu düşünüyorum ve haklı da bence. Ama bunu ifadenin yolu asla bu şekilde olamaz, en basitinden ailelerine büyük saygısızlık.
(Ay ben de acaba "ayy öyle demek istemediii, yaa o çok tontiş yanlış anladınız!!11!" diye mi savunsaydım... ne bileyim belli insanlar ne hikmetse hep yanlış anlaşılıyor ya, bir sefer de ben yapayım dedim ama onu bile yapamadım : ( )
Yoookk islerine geldiginde o oyle demek istemedi aslinda,biz anladik siz anlayamadiniza islerine geldiginde oyle guzel ceviriyorlar sen yapmissin bu konuda cok mu.Kaldi ki ilk yorumumda belirttigim gibi soylemek istediginde sorun yok ifadesinde sikinti olmus.
yanlış ifade falan değil, düpedüz edepsizlik, ne yazdığını tekrar hatırlayalım; hala şehit diyorlar! diyo bu "adam" yani şehit lafzını tanımıyor, görmezden geliyor, eğip bükmeye gerek yok. adamın derdi iktidarı eleştirmek de değil. burda herkes iktidarı eleştirip şehide şehit deyip geride kalanlara başsağlığı dileyebiliyor. bu adamın umrunda değil umrunda. bunuda güzellemeyin. rica edicem.
tekrar söylüyorum, burda herkes iktidarı eleştirip, şehide üzülebiliyor. çok örneği var diğer konularda. bu atıfta bulunmak falan değil, düpedüz ahlaksızca bi söylem. herşeyi doğru düzgün ifade edebilen şansal bi bunumu ifade edememiş? atıfta bulunmak sadece bu cümleylemi oluyor? başka şekilde, daha insancıl şekilde atıfta bulunamazmıydı?Olen askerin,polisin vatan ugruna ! Olmedigine atifta bulunuyor ama bunu anlayasiniz gelmiyor sizinde.