Barbaros Şansal'dan şehitler için skandal sözler

Şehitler arkalarında gözü yaşlı ana,baba,kardeş, çocuk, hamile eş bıraktılar. Allah'a inancı var mı bu yamağın bilmiyorum ama Allah'tan korkan bir insan bunu söylemez. Akpye kusacağın kini nefreti nasıl kusarsan kus ama bizim acımız bize yetiyor zaten biz haber izlemeye korkarken senin gibi insan olmadıkları da koruyor ya bu insanlar yazıklar olsun.dilerim bu şehitlerin hürmetine rabbim seni bir tuvalette uyusturucudan gebermis olarak alsın canını. Bizim haberini okuyamadığımız acıyı bu şehitlerin ailesi yaşıyor. Biraz insan olun istiyoruz ya çok mu şey istiyoruz.keşke okumasaydım bu haberi içim yandı

Insanlar ofkeli. Cok ofkeli.. Sansal'in o lafi sehitler sehit olmadigi icin degil, hukumetin ve iktidarin beceriksiz dis diplomasine kurban gittikleri icin dedigini dusunuyorum. PKK ile olan mucadelede basarili olunsa idi belki de olmeyeceklerdi. Acilim sacilim diyerek ulkeyi oyalarken teroristleri palazlandirdilar. Bu sure icinde PKK kamplarda militan yetistirmeyi kesmedi, daha da buyuyup yayildilar ulkenin heryerine.. Rahatca silahlandilar. AKPye olan ofkesi onu bu sekilde konusturmustur diye dusunuyorum. Sansal boyle biri degil cunki.. Bugune kadar olan soylemleri ortada.

Bayagi bir sacmalamis, terbiyesiz, saygisiz adam. Aslinda bir insani tümüyle yargilamayi isterim ama bu cümle gercekten böyle kurulmaz. Biraz daha hasassiyet ve saygi beklerim elestiride olsa bu hükümete ve yürüttügü politikayida elestirse. Herkesin saygi cercevesinde cümlelerini kurmaya özen göstermeli, hele bu üzücü zamanda.

Evet, aslinda liberal ve humanist birisi ama yinede, hele hele birde böyle ünlü isen, agzindan cikani kulagin duyacak !

Barbaros Şansal'ı genel olarak severim.

Dediklerinde ne kastettiğini anladığımı düşünüyorum ve belli bir yere kadar katılıyorum ama haddini aşan ve çok ters biçimde ifade eden bir mesaj olmuş. Hiç hoş değil.

Demek istediğinin "yok yere ölüyorlar" olduğunu düşünüyorum ve haklı da bence. Ama bunu ifadenin yolu asla bu şekilde olamaz, en basitinden ailelerine büyük saygısızlık.

(Ay ben de acaba "ayy öyle demek istemediii, yaa o çok tontiş yanlış anladınız!!11!" diye mi savunsaydım... ne bileyim belli insanlar ne hikmetse hep yanlış anlaşılıyor ya, bir sefer de ben yapayım dedim ama onu bile yapamadım : ( )

Yoookk islerine geldiginde o oyle demek istemedi aslinda,biz anladik siz anlayamadiniza islerine geldiginde oyle guzel ceviriyorlar sen yapmissin bu konuda cok mu.Kaldi ki ilk yorumumda belirttigim gibi soylemek istediginde sorun yok ifadesinde sikinti olmus.

yanlış ifade falan değil, düpedüz edepsizlik, ne yazdığını tekrar hatırlayalım; hala şehit diyorlar! diyo bu "adam" yani şehit lafzını tanımıyor, görmezden geliyor, eğip bükmeye gerek yok. adamın derdi iktidarı eleştirmek de değil. burda herkes iktidarı eleştirip şehide şehit deyip geride kalanlara başsağlığı dileyebiliyor. bu adamın umrunda değil umrunda. bunuda güzellemeyin. rica edicem.

Yok işte ben eğip bükemiyorum sevdiğim birinin saçmalamalarını açıklayabilmek için. Beceremiyorum herhalde.

Olen askerin,polisin vatan ugruna ! Olmedigine atifta bulunuyor ama bunu anlayasiniz gelmiyor sizinde.

Olen askerin,polisin vatan ugruna ! Olmedigine atifta bulunuyor ama bunu anlayasiniz gelmiyor sizinde.
tekrar söylüyorum, burda herkes iktidarı eleştirip, şehide üzülebiliyor. çok örneği var diğer konularda. bu atıfta bulunmak falan değil, düpedüz ahlaksızca bi söylem. herşeyi doğru düzgün ifade edebilen şansal bi bunumu ifade edememiş? atıfta bulunmak sadece bu cümleylemi oluyor? başka şekilde, daha insancıl şekilde atıfta bulunamazmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…