Barbaros Şansal'dan şehitler için skandal sözler

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
PKK'nın terör eylemlerini tırmandırdığı şu günlerde, HDP'ye oy veren sosyete modacısı Barbaros Şansal'ın ne diyeceği merak ediliyordu..
Kendisini, eşcinsel terzi yamağı olarak tanımlayan modacı Barbaros Şansal, AK Parti hükümetini ve Erdoğan'ı terör olaylarının sorumlusu olarak gösterirken skandal bir tweet'e imza attı.

Şansal, şehitler için "b.k yoluna giden niyazi" dedi. Ünlü modacı, bir başka tweet'inde de "Bir devlet cinayet işlemek istediğinde kendine daima vatan adını takar" ifadelerini kullandı.

barbaros-sansal_573.jpg

http://www.ensonhaber.com/barbaros-sansaldan-sehitler-icin-skandal-sozler-2015-07-30.html

PKK'nın terör eylemlerini tırmandırdığı şu günlerde, HDP'ye oy veren sosyete modacısı Barbaros Şansal'ın ne diyeceği merak ediliyordu..
Kendisini, eşcinsel terzi yamağı olarak tanımlayan modacı Barbaros Şansal, AK Parti hükümetini ve Erdoğan'ı terör olaylarının sorumlusu olarak gösterirken skandal bir tweet'e imza attı.

Şansal, şehitler için "b.k yoluna giden niyazi" dedi. Ünlü modacı, bir başka tweet'inde de "Bir devlet cinayet işlemek istediğinde kendine daima vatan adını takar" ifadelerini kullandı.

barbaros-sansal_573.jpg

http://www.ensonhaber.com/barbaros-sansaldan-sehitler-icin-skandal-sozler-2015-07-30.html
sonrada bunlar öldürülüncede yada hastalanıncada arkalarından ah vah iyi adamdı bea . denirr.. Kaşınmak diye buna denir işteee..ve o öldürülen askerlerin koruduğu bu vatanda yaşıyorsun sen.. şu soluduğun havaya yazıkk..

sonrada bunlar öldürülüncede yada hastalanıncada arkalarından ah vah iyi adamdı bea . denirr.. Kaşınmak diye buna denir işteee..ve o öldürülen askerlerin koruduğu bu vatanda yaşıyorsun sen.. şu soluduğun havaya yazıkk..
şimdi geberen teröristlere üzülmüyorum diye ben faşistim öylemi?

bu arada ben ona twitterden cevabını verdim, hoşuna gitmemiş olacak ki engellemiş beni.

@BarbarosSansal adlı kişinin Tweetleri gizlidir.
@BarbarosSansal adlı kişinin Tweetlerine ve profilinin tamamına sadece onaylı takipçileri erişebilir. Bir takip isteği göndermek için ''Takip et'' butonuna tıkla.

Kavramlari karistirmis ama karistirmamis sicmis direkt.Hukumeti terorden sorumlu tutunca,sehit olan askerlerimiz,polislerimiz bok yoluna gitmez!!Devreleri yakmis kaş yapayim derken goz cikarmis !!

yahu kızmayın bu kadar,rica etsem,çekmiştir,uçmuştur yıne,geçen kıbrısta yakalandı,uyuşturucu ile,normal bişeymış gibi sırıtıyor,yıne çekti uçtu,bu ilk vukuatı değilki,ciddiye alıp sinirlenmek niye,üzmeyin kendınızı,dağdaki kandırılmışada yazık,şehitimizede yazık,en acısıda suçsuz ailelerine yazık,pkk çocuğumu kandırdı dağa çıkardı diyen anayada,oğlum şehit oldu dıyene anayada yazık,ama adam bılmez bunları,

X