Barbara Bort ürünleri hakkında??

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.450
3.686
4 yıldır yanak bölgemde minik kırmızı noktalar var kasıntı yapıyorlar kasıyınca da acıyor bazen elimi bile süremiyorum kasındıgı halde. Bazen siliklesiyorlar gecti galiba diyorum ki, kısa bir süre sonra tekrar kabarmıs bir vaziyette görüyorum! Bugün bir kozmetik markete gittim calısan kız yüzümdekilerin stresten, sıkıntıdan kaynaklanabilecegini söyledi gercekten de sivilce gibi durmuyor bunu biliyorum. Ben garnier ürünlerini almak istemistim beni '' Barbara Bort '' diye bir markanın standına götürdü. İcerigini, faydalarını anlattı kendisi 6 yıldır kullanıyormus cildi tazeleyip, nem dengesini düzenliyormus, sedef hastalıgı gibi cilt problemleri olanlarada veriyoruz eger düzenli kullanırsan memnun kalacagının garantisini veriyorum dedi. Sonuc olarak hic duymadıgım bu markanın ürünlerinden iki adet almıs bulundum???

Bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı?

Bunlarda aldıklarım..

$080723143240_Pura-detergente-031.jpg

$080724105440_Gel-Pura.jpg

Son düzenleme:
Eski bir markaymıs öyle söyledi insallah memnun kalırım ürünü cok övdü gerci her satıs elemanın yaptıgı sey bu ama bende iclerinde cıkan prospektüsleri okudum icinde A vitamini, bitkisel yagların oldugu yazıyordu insallah ise yarar..

Merhabalar bugün yazınızdaki durumu aynısını yaşadım. ben aynen bu ürünleri aldım... siz şimdiye kadar kullanmışsınızdır sanırım... memnun kalıp kalmadığınızı bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum... teşekkür ederim.

Merhabalar bugün yazınızdaki durumu aynısını yaşadım. ben aynen bu ürünleri aldım... siz şimdiye kadar kullanmışsınızdır sanırım... memnun kalıp kalmadığınızı bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum... teşekkür ederim.

Yıkama jelinden memnunum cildimi yumusacık yapıyor ama,
Cildimin yagını dengelemek amacıyla aldıgım jelin T bölgemde daha fazla yaglanma yaptıgını gözlemledim. Güya jel kremden daha etkiliydi, yaglandırmadan nemlendirirdi. Gidip orayı dagıtasım var.
:KK47:

Son düzenleme:
X