• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır'a 2 mayısta meme büyütme ameliyatı oluorum,280 cc mi 320 cc mi kararsızım

yyy8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
10
0
86
İstanbul
Arkadaşlar, Barış ÇAKIR'a ameliyat olmaya buradaki yazılanları okuduktan sonra karar verdim..eminim ki bu konuda da 2 gün içerisinde karar vermeye yeticek kdr görüş alabilirim..site içerisinde Barış Bey'e ameliyat olan fazlaca kişi war..bnm boyum 1.70 kilom 56.. meme dokum da çok az o yüzden kararsızım..yarın karar vericem..lütfen bana yardımcı olun..sizce 280 cc mi 320 cc mi?? şimdiden teşekkür ederim..

hayırlı olsun canım.

Barış Bey cc bakımından sana hangisini önerdi?

bide bildiğim kadarıyla Barış Bey ayın 6 sına kadar yurtdışında olacaktı.demekki erken döndü :26:

Son düzenleme:
bende 2 sene once operasyon gecırdım 250 takıldı kas altı ama memnun degılım buyuklugunden boyun 163,,sızın boyunuz 170 bence 325 tercıh etmelısın..daha sonra uzulmemek ıcın,,sonucta kolay degıl,,en azından boyle bı amelıyata gırmısken degsın,

Arkadaşlar, Barış ÇAKIR'a ameliyat olmaya buradaki yazılanları okuduktan sonra karar verdim..eminim ki bu konuda da 2 gün içerisinde karar vermeye yeticek kdr görüş alabilirim..site içerisinde Barış Bey'e ameliyat olan fazlaca kişi war..bnm boyum 1.70 kilom 56.. meme dokum da çok az o yüzden kararsızım..yarın karar vericem..lütfen bana yardımcı olun..sizce 280 cc mi 320 cc mi?? şimdiden teşekkür ederim..

cnm barış beye güven o sana yakışanın en iisini yapar ben ona 14 gün önce burnumu yaptırdım şimdide meme estetiği yaptırıcam.ona sonuna kadar güveniorum.oralet var burda onun göğüslerinide barış bey yaptı.bak istersen albümüne.

walla en azından 3 mayısta türkiyede kendisi ama sorasında gider mi bilmem:) kendisi ikisinin de uygun olacağını söyledi ama alışkın olmadığım için ilk etapta 280 güzel geldi gözüme ama sonra düşündümde 320 de de pek fark olmicak we en azından olduğuma değicek..yarın karar wericem işte ama 320 cc isticem gibi görünüo:) en azından değsin diyen arkadaş gibi düşünmeye başladım:) haklı da bence.. oraletin olduğunu burdan gördüm fakat fotolarına bakamıorum çünkü en az belirtilen sayıda cewap wermiş olmam gerekiomuş ama ben sırf bu konu için üye oldum..pekte kullanamıorum zaten siteyi henüz..3ünüze de çok teşekkür ederim ama cwplarınızdan dolayı..

cnm barış beye güven o sana yakışanın en iisini yapar ben ona 14 gün önce burnumu yaptırdım şimdide meme estetiği yaptırıcam.ona sonuna kadar güveniorum.oralet var burda onun göğüslerinide barış bey yaptı.bak istersen albümüne.

glorias peki sen karar werdin mi kaç cc koydurucağına??

Göğüslerimi dilediğim kadar büyütebilirmiyim ? YANLIŞ

Seçilen protezin büyükliğine hastanın genel vücut yapısı, boyu ve kilosuna bakılarak karar verilmeli. Meme dokusu az olan bir hastanın büyük bir protez seçmesi, doğal olmayan bir görünüme yol açar. Aynı zamanda protezin dışarıdan anlaşılmasına ve yaşam konforunun azalmasına yol açar. Protezi seçerken mümkün olduğu kadar doğal kalmaya dikkat edilmeli. bakıldığında ve dokunulduğunda protez olduğunun anlaşılmaması ana hedeflerden biri olmalı.

En küçük protezi taktırayım ki doğal olsun ! YANLIŞ

Yapılan ölçümlerde ortaya çıkan büyüklük aralığının altındaki protezler meme dokusunu yeteri kadar doldurmayacağı için istenilen sonuca ulaşmak zordur. Bu nedenle izlenecek en iyi yol, HEKİMİN ÖNERECEĞİ büyüklük sınırlarının altına inmemeye ve üstüne çıkmamaya çalışmaktır.

Arkadaşım 300 taktırmış, ben de 300 istiyorum ! YANLIŞ

Silikon protezlerde hacim değil boyutlar önemli. 300 CC hacminde pek çok protez mevcut, bunların en, boy ve yükseklik ölçüleri birbirinden farklılık gösterir. Üzerinizde yapılacak ölçümler bu nedenle seçimde ana parametre olmalıdır.

Yukarıda saydığım 3 sebeple lütfen bilinçsizce yorumlarda bulunmayın. İnsanların akıllarını karıştırmayın.

Göğüslerimi dilediğim kadar büyütebilirmiyim ? YANLIŞ

Seçilen protezin büyükliğine hastanın genel vücut yapısı, boyu ve kilosuna bakılarak karar verilmeli. Meme dokusu az olan bir hastanın büyük bir protez seçmesi, doğal olmayan bir görünüme yol açar. Aynı zamanda protezin dışarıdan anlaşılmasına ve yaşam konforunun azalmasına yol açar. Protezi seçerken mümkün olduğu kadar doğal kalmaya dikkat edilmeli. bakıldığında ve dokunulduğunda protez olduğunun anlaşılmaması ana hedeflerden biri olmalı.

En küçük protezi taktırayım ki doğal olsun ! YANLIŞ

Yapılan ölçümlerde ortaya çıkan büyüklük aralığının altındaki protezler meme dokusunu yeteri kadar doldurmayacağı için istenilen sonuca ulaşmak zordur. Bu nedenle izlenecek en iyi yol, HEKİMİN ÖNERECEĞİ büyüklük sınırlarının altına inmemeye ve üstüne çıkmamaya çalışmaktır.

Arkadaşım 300 taktırmış, ben de 300 istiyorum ! YANLIŞ

Silikon protezlerde hacim değil boyutlar önemli. 300 CC hacminde pek çok protez mevcut, bunların en, boy ve yükseklik ölçüleri birbirinden farklılık gösterir. Üzerinizde yapılacak ölçümler bu nedenle seçimde ana parametre olmalıdır.

Yukarıda saydığım 3 sebeple lütfen bilinçsizce yorumlarda bulunmayın. İnsanların akıllarını karıştırmayın.

doğru söze ne denir

Merhaba,

Bundan sonra lütfen ameliyat olacağınız tarihler ile ilgili konu açmayınız. Ameliyat olacağınız sürece kadar paylaşımlarınıza doktorunuzun ana konusundan devam edebilirsiniz. Ameliyat olduktan sonra konu açarak tecrübelerimizi paylaşmaya devam edersek forum düzeninde konu karmşasına sebep olmayız.

Güzel paylaşımlar dilerim :71:

Back
X