• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır Revizyon

cilek03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
61
20
3
Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?
senin burnu alıp bana takalım dedim olur dedi 😂😂ya çilek mükemmel burnun var rica ediyorum lutfeeen

Ben 2 ay önce revizyon oldum. Türkiye’nin en zor revizyon ameliyatlarını yapıyor. Tamamen uydurma yazılanlar. Her revizyon için giden hastayı kabul etmiyor zaten. Önceden görüşmeniz ve fikir almanız gerekir.

Ben 2 ay önce revizyon oldum. Türkiye’nin en zor revizyon ameliyatlarını yapıyor. Tamamen uydurma yazılanlar. Her revizyon için giden hastayı kabul etmiyor zaten. Önceden görüşmeniz ve fikir almanız gerekir.
merhaba bana özelden mesaj atmanız mümkün mü acaba size atılmıyor da

Burnun gerçekten güzel emin ol zamanla bir tık düşecek daha doğal olacak

Back