BAP (AöF) - Sinavina girmis olanlar..Lütfen Yardim

Schirine

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
13
2
6
Diğer
Merhaba Sevgili Bayanlar,

Aranizda bu sene ki "Acik Ögretim Bati Avrupa Programlari" (BAP) sinavi icin kayit yaptiranlar veya bu sinava gecen sene girmis olanlar var mi?

Sinava kayit yaptirdim, lakin calisirken hangi konulara agirlik vermem gerektigini bilmiyorum.

Internet' deki arastirmalarim da pek sonuc vermedi.

Bu sinava gecen yil veya daha önce girmis bayan arkadaslar, eger bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Hangi konulara calistiniz, eger tavsiye edebileceginiz kitap veya benzeri seyler varsa, gercekten cok sevinicem.

Simdiden tesekkürler.. :18: :26:

Merhaba Schirine,

bende kayit yaptim bu sene, ancak hala cevap gelmedi bana. Sende durumlar nedir?
Bende pek fazla bilgi alamadim, ancak bildiklerimi aktarayim sana. Ki ne kadar dogru ondanda emin degilim.

Bati Avrupa Ögrenci secme sinavi
-35 Türkce sorusu
-40 Sosyal bilimler sorusu
-35 Matematik sorusu
-40 Fizik,Kimya,Boyiloji sorusu

Yani toplamda 150 soru sruluyormus ve bunun yaklasik 140 dogru cevaplamamiz gerekiyormus.
Lise düzeyinde sorular soruluyor, yanlislar dogruyu götürmüyor.

Türkce: Okudugunu anlama, kelime bilgisi, dil bilgisi, noktalama isaretleri, yazim kurallari ve deyimler
Sosyal bilimler: Tarih, Cografya, Atatürk ilkeleri ve Inkilap tarihi, Sosyoloji, Psikoloji
Matematik: Kümeler, Köklü ifadeler, kesirler, Problemler, Oran-oranti,Koordinat sistemleri, fonsiyonlar, limit, logaritma, geometri
Fizik, Kimya, Biyoloji: lise müfredati temel bilgileri

Ancak sinava bir ay gibi kisa bir süre kaldi ve ben bu bilgilere yeni ulasabildim, ki liseden cikalida cok oluyor. Bu bilgileri nasil hepsini ögrencem bilemiyorum. Sen neler yaptin bu süre zarfinda, herhangi bilgilere ulasabildin mi?

Merak etmeyin sınavi başarırsiniz.benim iki yıl oluyor gireli herkes havada yaparsın karada yaparsın çok basit sorular dedi ama bence çok cok kolayda değildi fakat yapılıyor..yanlış doğruyu götürmedigi için sorun yok . Ben tarihten baya zorlandım bilgiydi eski bilgileri canlandırmaya çalıştım..o konuda hiç endişe etmeyin geçersiniz. .ben evlendim Türkiye'ye geldim kaydımi buraya aldirdim ..ama normal ders sınavları orads daha kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…