Banyoyu temizlerken zehirlenip öldü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Antalya'nın Manavgat İlçesi’ne bağlı Side’de banyoda temizlik yaparken tuz ruhu ve çamaşır suyunu karıştıran 34 yaşındaki Meryem Kasap, havasız ortamda zehirlenerek yaşamını yitirdi.

İddiaya göre Manavgat’ın Side Mahallesi’nde bulunan müstakil evinde cuma günü banyoyu temizlemek isteyen Meryem Kasap, banyoya tuz ruhu ve çamaşır suyu döktü. Yaklaşık yarım saat sonra temizlemek için banyoya giren Kasap, birkaç dakika sonra zehirlendi.

Evde bulunan kocası Fahri Kasap zehirlenmeyi fark ederek önce 112 Acil Servis’i aradı. Ardından Meryem Kasap komşuların yardımıyla otomobille evlerine yakın bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç kadın, nakledildiği Antalya eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün yaşamını yitirdi.

Antalya’dan Side’de oturduğu eve getirilen Meryem Kasap’ın cenazesi, daha sonra memleketi Bolu’nun Gerede İlçesi’ne gönderildi. (DHA)

Benm kocamda gecen gun boyle ölüyordu nerdeyse bir anlik gafletle tuznruhu sisesini camasir suyu sandim, kovaya bosalttim. İcinde camasir suyu da vardi. Zehir oldu yani. Hemen kovayi bosaltti esim ama oyle bir koku yayildi ki eve butun camlari,pencreleri actim zor cikti koku. 2 saat kendine gelemedi adamcagiz. Öksüre öksüre bi hal oldu,hemen ayran icirdim. Ucundan donduk

Cehalet kötü birşey bu zaman olmuş onca deterjan çeşidi varken anadan kalma ve ilkel yöntemler öldürür tabi be kadın bu cahillik ne !

Cehalet kötü birşey bu zaman olmuş onca deterjan çeşidi varken anadan kalma ve ilkel yöntemler öldürür tabi be kadın bu cahillik ne !

Şu tuz ruhunu ne diye kullanıyolar anlsmıyorym dok çamaşır suyunu neyine yetmiyo ölmeye değermi temizlik yapcam diye hastalık bu ya temizlik hastalığı

Başlığı okuyunca kesin tuz ruhu ile çamaşır suyu karıştırılmıştır dedim nitekim öyleymiş. Ben tuz ruhu kullanmam bir sürü deterjan varken ona ne gerek var ki?

başlığı okuduğum anda tahmin etmiştim hep söylenir ikisini karıştırmayın zehirlenirsiniz diye ben bir keresinde unutup yanlışlıkla karıştırdım çok az olmasına rağmen beni mahvetmişti

orası öylede ölmüş bir insanın arkasından 10 kere cehalet dıye yazman senın cahiliğini gösteriyor bence !..eski nesil insanların hepsi bunu yapıyordu zamanında benım annem bile yapıyordu bir ara buna cahillik denmez bilmemezlik desek daha uygun olacak.cacillik bambaşka bir olay cnm benım !

Bu kadar temizlik hastalığı da manyaklık ya
Ne var sanki çamaşır suyuyla idare etsen
(idare etmek, o da iyi..)

eceli gelmiş bahane olmuş bu olay öyle cahil falan demeyin , ecel geldimi akıl gider baştan allah önce aklını alır adamın sonra canını bunu bilmiyorsunuz anlaşılan.... burda elektrikçi adam trafoya çıktı elektirik kesen kolu var onu indirmeden tamir yapmaya kalkışmış çarpıldı öldü adam , bu akılsızlıgı kim yapar ki normalde oluyor işte.. sizde belki ne cahillik yapıp ölüceksiniz onu düşünün....

Tuz ruhu satılıyor muymuş hala, vay be..

Bizim okulda çalışan yardımcı bayanımız da bu şekilde olup acile gitmişti, öksürüp duruyordu... aman diyim.

çok cahilsin keşke ölsen demediğiniz kaldı garibanın arrdından

dün yeğenim ilaç zehirlenmesinden yoğun bakımda yattı bu kadın karşısında yatıyormuş önünde vefat etmiş sabah anlattı çok üzülmüştüm iki çocuğu varmış ailesi feryat etmiş çekmeyin fişini diye allah rahmet eylesin.

vefat eden kişi bizim köyden allah rahmat etsin misafiri gelecekmiş temizlik yapıomuş gelenler bu durumla karşılaşmışlr bu arada bende porçözle temizliyorum wc ve banyomu tabi çamaşır suyuyla karıştırmıyorum ama sular kireçli olunca en pahalı bi deterjan bile işe yaramıyor

cok uzucu ,demekkı vadesı bu kadarmıs ...

sadece tuz ruhuyla değil, kireç çözücüyle karışınca da aynı tepkimeyi veriyor. bir gün lavobayı klorakladım. sonra da kireç çözücü ile kireçlerinden kurtulduğum çaydanlığın içinde ki kireç çözücüyü lavobaya dökmemle bir buharlaşma ve iğrenç bir koku. çeşmeyi açıp balkona kaçtım. o kadar durulamama rağmen koku 1 gün çıkmadı evden. yazık kadıncağız da düşünememiştir belki. hatta belki bilmiyordur bile böyle olabileceğini. ALLAH rahmet eylesin. çocuklarının yardımcısı olsun inş.

Tuzruhun üstünde yazar başka deterjanla karıştırmayın tehlikeli diye rahmetli bunu okumamış ,bana ne kızıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…