• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu banyosunda duvar kağıdı kullananlar varmı

banyom için tadilat yaptırıyorum banyo için duvar kağıdı kullanan varmı???

Banyo için degil fakat küçük misafir tuvaleti için bende duvar kağıdı yaptırıyorum. Banyoda kullanacağın duvar kağıdının çok kaliteli olması gerek ve de kalın.. Çünkü su tüketimi ve buhar çok yoğun olduğu için yırtılma kalkma yapabilir. Fakat misafir tuvaleti gibi yerlerde kullanmak daha sağlıklı istersen seramiklerle kombinleyebilirsin ya da tamamen duvar kağıdıyla kaplayabilirsin.

teşkkürler canım çok araştırdım ve vaz geçtim bende çok güzel şık seramikler seçtim türk hamamı tarzı moda imiş bu yıl kurnalı bakır taslı falan bir banyo yaptırdım duşa kabinimde osmanlı işleme motifleri var süper oldu:))sende güle güle kullan

teşkkürler canım çok araştırdım ve vaz geçtim bende çok güzel şık seramikler seçtim türk hamamı tarzı moda imiş bu yıl kurnalı bakır taslı falan bir banyo yaptırdım duşa kabinimde osmanlı işleme motifleri var süper oldu:))sende güle güle kullan

İçine sindiyse ne güzel güle güle kullan :)) Aaa bak bunu bilmiyordum bende bilseydim banyom içinde türk hamamı tarzı banyoları araştırırdım ama artık yaptırdım bende geçen hafta banyo tadilatım bitti.. Çok teşekkürler, bende kullanmak için sabırsızlanıyorum :))

İçine sindiyse ne güzel güle güle kullan :)) Aaa bak bunu bilmiyordum bende bilseydim banyom içinde türk hamamı tarzı banyoları araştırırdım ama artık yaptırdım bende geçen hafta banyo tadilatım bitti.. Çok teşekkürler, bende kullanmak için sabırsızlanıyorum :))

aa lafraise'cım ne zamandır görmuyordum seni bitti mi evinin dekorasyonu, az kalmış olmalı düğüne, ne tarafta oturacaksınız?

aa lafraise'cım ne zamandır görmuyordum seni bitti mi evinin dekorasyonu, az kalmış olmalı düğüne, ne tarafta oturacaksınız?

Evett canım yoktum uzun zamandır buralarda evin tadilatıyla uğraşıyordum dur özelden mesaj atıcam şimdi sana :)

Back
X