• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Banyonuzu Baştan Yaratın!

minik06

A Lot Like LOVE...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
8.022
2
356
Çek Cumhuriyeti
9E8C92E7278FB2AB55DC9419DDE88.jpg

EE78AFEED5969B4DA0DF19D0F27F.jpg

Banyonuzu ferah gösterecek seçenekleri tercih edin. Derinliği az olan üniteler veya köşe kabinleri, küçük ve kullanımı dar alanlar için ideal seçimler olacaktır. Parlak yüzeyler, küçük banyolara büyük görünüm kazandırırlar. Lavabo üzerinde veya banyo dolabında kullanacağınız ayna, banyonuzu daha geniş gösterecektir

4D69C17C3831CF359835DBA578F42.jpg

Eski moda bir tarz yerine, yeni modelleri takip edin. Modern ruha sahip, sade tasarımları tercih edin. Banyonuza şıklık katacak mobilya seçimleri yapın. Banyonuzdaki kalabalığı göz önünden kaldırmak istiyorsanız, gömme mobilyalar sizin için ideal olabilir.

265C8833ED995CEBC419122E4D9D.jpg

Banyolar için estetik, dekorasyonunuza uygun ve tasarım ile bütünlük sağlayacak dolaplar seçin. Kullanışlı bir dolabı, göze hoş görünmeyen bir boru ünitesini gizlemek için kullanabilirsiniz. Doğru yerde kullanacağınız bir raf, banyonuzun düzgün görünmesine yardımcı olacaktır.

E99185526E518785DAF2DDDB04716.jpg

Banyonuzun genişliğine bağlı olarak banyo dolabı sayısını azaltıp çoğaltabilirsiniz. Ankastre lavabo ve dolaplar, dar banyolar için çok uygundur. Kullanacağınız renkler canlı olursa, banyonuzda da canlılığı yakalarsınız. Ayrıca dar bir banyoyu olduğundan daha küçük gösteren şey, ufak tefek aksesuarlardır. İhtiyacınız olmayan her türlü küçük parçayı dolabın içine kaldırın.

2FF1191622A4178D5047B4688E14A1.jpg

Duvarlar ve yer döşemelerinde olduğu gibi, seçtiğiniz dolapların rengi, odanın boyutunu değiştirir. Banyonuz açık renk döşendiyse, daha büyük gözükür. Eğer mobilyanızı veya duvar renginizi değiştiremiyorsanız, renkli kilimle havasını değiştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken, malzemeler arasındaki renk uyumudur

C8939BC4D693E83080291D4DED23FD.jpg

Günümüzde kişisel tercihlerinize ve banyo şekline göre farklı banyo dolapları tasarlanabilmektedir. Size düşen, dilediğiniz tarzı hayal etmektir. Banyonuzdaki mobilyaları önemseyin çünkü banyo dolapları, banyonuzu estetik gösterecek en önemli parçalardır.

tamamı msn kadından alıntıdır:71::71:

bir şey sormak istiyorum.sondan 3.resimde duvardaki seramiğe bayıldım.türü nedir.bunu yaptırmak istesek nasıl tarif etmeliyiz alacagımız yere

bir şey sormak istiyorum.sondan 3.resimde duvardaki seramiğe bayıldım.türü nedir.bunu yaptırmak istesek nasıl tarif etmeliyiz alacagımız yere
o tarz seramikler seramiksan markasında vardı. fiyatları daha tuzlu olduğu için bakamadım bile ben:27:

Back
X