• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyonun gözükmemesi icin önerinize ihtiyacım var

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
arkadaşlar haftaya taşınacağım inşallah yeni bi eve sorun şu kapının tam karşısında banyo tuvalet var kemerli girişi bi basamakla çıkılıyor karşısı banyo yanı tuvalet ortada musluk var evi beğendim tek beğenmediğim yer banyonun acayip bir yeşil olması ve kapının pimapen olması işyeri tuvaleti gibi şimdi kapınan girer girmez banyonun gözükmemesi için bir öneri verebilirmisiniz bana boncuklardan taksam mutfak gibi durur ne yapabilirim sizce:uhm:

kapının koridora bakan kısmına yapışkanlı folyolardan yapıştırabilirsiniz.ahşap görünümlü olanlardan yaparsanız diğer kapılarla uyum sağlamayabilir ancak pimapen görüntüsü de kapanmış olur.bunlarla ilgili pek çok örnek var burada zaten görmüşsünüzdür.bir başka seçenek de panjur kapılar.omların da pek çok renk ve farklı görünümde çeşitleri çıkmış.

kapının koridora bakan kısmına yapışkanlı folyolardan yapıştırabilirsiniz.ahşap görünümlü olanlardan yaparsanız diğer kapılarla uyum sağlamayabilir ancak pimapen görüntüsü de kapanmış olur.bunlarla ilgili pek çok örnek var burada zaten görmüşsünüzdür.bir başka seçenek de panjur kapılar.omların da pek çok renk ve farklı görünümde çeşitleri çıkmış.

teşekkürler kaplama fikri güzelmiş gerçekten taşınınca ilk işim onlar olacak

bence orayı dolap gibi kapatabilirsin tabi görmediğim için uygun düşer mi bilmiyorum.
şimdi anladığım kadarıyla dış kapıdan giriyorsun hemen karşında oval kapı içinde lavado ve lavabonun yanında da tuvalet di mi. doğal olarak hol de var bence fortmantoluk yeri de varsa oraya dolap yaptıracaksın holü aynı ahşaptan kaplatıp tuvalet girişine de aynı ahşaptan dolap kapısı yaptırabilirsin anlatabildim mi bilmiyorrum ama dolap kapağı gibi açılır lavabo olan yere paspas koyarsın oradan da tuavalete:) tuvalet kapısını da kaplamak süper olur:)

Back
X