banyoma klozet takım önerisi

sibelburak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
271
7
118
Sakarya
kızlar bu banyom şimdi bulunan klozet takımı halıcımızın bize hediye olarak getirmiş olduğu takım.ben yeni birşey almak istiyorum ama renk ne olsun önerilerinizi bekliyorum. $SAM_1421.webp$SAM_1422.webp$SAM_1423.webp$SAM_1424.webp$SAM_1425.webp:kkk:

Banyon çok güzel canım güle güle kullan... Sana tavsiyem çamaşır makinasında yıkanabilen bi model olsun. Altlarındaki pilastikler dökülmesin. Ben alalı 1 sene olmadı atıp yenisini alıcam..

Eklentiler

• $kırmızı-çiçekli-klozet-takımı-modeli-600x337.webp
    $kırmızı-çiçekli-klozet-takımı-modeli-600x337.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 1.005
  • $ZEBRA-DESENLI-KIRMIZI-DERI-PELUS-KLOZET-TAKIMI__60120860_0.webp
    $ZEBRA-DESENLI-KIRMIZI-DERI-PELUS-KLOZET-TAKIMI__60120860_0.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 535
Klozet Takımları - Banyo Tekstil - Banyo Gereçleri - 1 - evmanya.com
canım bu linkten online de alabileceğin çok güzel klozet takımları var ben de aldım burdan...bir de o makineni köşeli değilde düz koyma imkanı yokmu yaa o klozeti kullanırken zor olmuyomu?kusuruma bakma pek karışmayı sevmem aslında ama tutamadım kendimi:26:

canım klzozet bize özel ilk foto normal wc var misafir orayı kullanıyor sorunda olmuyor.düz koyarsam kapısı açılmaz anladın :D

yorumlar için teşekkürler renk konusundA ÖNERİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BEN TURKUAZLI OLSUN DİYE DÜŞÜNDÜM SİZCE NASIL OLUR

yorumlar için teşekkürler renk konusundA ÖNERİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BEN TURKUAZLI OLSUN DİYE DÜŞÜNDÜM SİZCE NASIL OLUR

Turkuaz olabilir .Benim banyodaki ıslak zemin rengi sizinkine benziyor sütlü kahve gibi ve ben mor takım aldım çok güzel durdu.Mor da düşünebilirsin.

Back
X