Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu banyom şimdi bulunan klozet takımı halıcımızın bize hediye olarak getirmiş olduğu takım.ben yeni birşey almak istiyorum ama renk ne olsun önerilerinizi bekliyorum.
Banyon çok güzel canım güle güle kullan... Sana tavsiyem çamaşır makinasında yıkanabilen bi model olsun. Altlarındaki pilastikler dökülmesin. Ben alalı 1 sene olmadı atıp yenisini alıcam..
Klozet Takımları - Banyo Tekstil - Banyo Gereçleri - 1 - evmanya.com
canım bu linkten online de alabileceğin çok güzel klozet takımları var ben de aldım burdan...bir de o makineni köşeli değilde düz koyma imkanı yokmu yaa o klozeti kullanırken zor olmuyomu?kusuruma bakma pek karışmayı sevmem aslında ama tutamadım kendimi:26:
Klozet Takımları - Banyo Tekstil - Banyo Gereçleri - 1 - evmanya.com
canım bu linkten online de alabileceğin çok güzel klozet takımları var ben de aldım burdan...bir de o makineni köşeli değilde düz koyma imkanı yokmu yaa o klozeti kullanırken zor olmuyomu?kusuruma bakma pek karışmayı sevmem aslında ama tutamadım kendimi:26: