Banyoma bu renk banyo dolabı gıder mı acaba, fikirleriniz...

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
arkadaslar evim tadilatta ve banyo mu kırmızı beyaz yaptım ama banyo dolabı bır turlu hem butcemıze uygun hemde begendıgımız bırsey bulamadık beyaz olarak bulduklarımız butcemıze uyuyor ama ne cekmece var ne bırsey bızde sunu bulduk hemde fıyatı cok uygun ama venge rengı kenarları acaba kırmızı ıle kotu mu durur fikirleriniz nelerdir??

Eklentiler

• $seyhan100_800.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 157
güzel olur cnmmm üzerine kırmızı banyo seti alırsın bi iki kırmızı obje koydunmu süper olur:)

Bence kötü durmaz. Nem'in dediği gibi kırmızı objelerle, banyo paspaslarıyla uyumu sağlayabilirsin.

teşekkür ederim yalnız yer zeminin komple kırmızı olduğu için kırmızı paspas alamadım tabi krem rengine yakın bir klozet takımım var ama dediğiniz gibi kırmızı objeler koyarsam sık durur sanırım

daha şık birşey olsun bence renk seçiminiz çok güzel bir mobilya yada marangoza gidip istediğiniz renk ve modeli çok daha az fiyata yaptırabilirsiniz ben öle yaptırıyorum şuan mağazalarda bulduklarım hem pahalı hemde kullanışsızdı dekorasyon yapan bir mağaza ile görüştüm granit lavabo dolap üstelik akrilik kapakta yavaş kapanan emniyet kilidi sistemli çamaşır makinası dolabı ve üst dolabı 800-1000 tl arası ben herşeyi yaptırıyorum

ama bunun fiyatı cok uygun bunun aynısını rengını degıstırerek bır mobılyacıya yaptırmak ıstedık 600 ıstedı ama bunun fıyatı 299 yani arada cok buyuk fark var.
eşimde artık sey diyor altı üstü ellerimizi yüzümüzü yıkayacağız bu kadar ince eleyip sık dokuma diyor

haklımı sizce???

lavabonun arkasına gelen fayans rengi ne? bana kırmızı çok hoş olmaz gibi geldi. sanki dümdüz beyaz olsa ve kırmızı sabunluk vs alsanız daha hoş olur diye düşünüyorum. ama arka fayans beyazsa o zaman da öyle hoş durmaz.

neyse bu venge dolaba pek ıcımız ısınamadı bızde artık tadılat bıttı ama vakıt kalmadı mecburen aldık bır tane gercı artık kuruldu ama pekde kotu durmadı

Eklentiler

• $goreme.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 120

Benim banyomun birini yerleri turuncu, diğerininki yeşil. Klozet takımı kullanmıyorum ama ayağımızın altına bir paspas atmak da gerekiyor. Oldukça uzun aramalardan sonra beyaz makarna paspasa karar verdim. Her renge uyum sağlıyor. Üstelik de haftada bir yıkıyorum. Tavsiye ederim.

canim bana kalirsada bu dolap cok guzel olur.bende ilk basta gozumde kirmizi objeler falan dusunmustum ama yer zemininin de kirmizi oldugunu yazmissin.ozaman beyaz ve kirmizinin uzerinde durursan daha iyi olur.tabii bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…