Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhabalar,öncelikle huzurla güzel günlerin olsun,güle güle otur,izninle eleştirimi yazmak istiyorum,kullandığın renkler birbirinin çok yakınında,yani ton farkları çok yakın,salon banyo ve mutfakta hep aynı rengin tonlarını kullanmışsın,bu monotonluk kargaşaya sebep oluyor,çocuk odasında ise bunun tam tersi pembe ve yeşil birbirinden çok uzak renkler,aslında zıtlık bazen uyumu yakalarr ama burda tamamen uzaklaşmış.Yani bir mimar oalrak eleştirim seçtiğin renkler üzerine.Çocuk odasında duvar rengi,kese kağıdı,şampanya,kum rengi falan olsa mesela.,Banyoda dolaplar krem olmasa gibi aklıma gelenler.
dusuncelerine deger veriyorum arkadasim. mutfagimdaki hali kirmizi siyah ve beyaz tonlarinda ucundan gozukuyor, gormediniz galiba.. boyleyken truncu abes olur diye kirmizili aksesuarlar aldim.. hatta balkona acilan kapiya kirmzili ipli perde almayi dusunuyordum...bu sekilde hareket kazandiririm diye dusundum.. banyoma gelince kahve dusundum ama bogar diye aklma geldi cunku alt kisimdak fayansalar hep bordo idi.. banyo halilarin belki degistrsem ilerde bi hareket kazanir dediginiz gibi... salonu begendgine sevindim.. elestiriler hosuma gidyor ilerde evimde bi degsiklik yaparken gozonunde bulunduracagim fikirlernizi... cok tesekkurler...salonunda o uyumu yakalamışsın,sana şöyle ip uçları veriyim zıtlık yaratacaksan algıda seçiciliği kullan ,yani pastel renkleri koyu tonlarla kullan,canlı renkleri hep bir arada kullanma,örneğin çocuk odanda fıstık yeşili canlı bir renk,fosforlu pembede canlı bir renk,böyle olunca göz yoruyor,ama pembeyi daha pastel bir tonla kullanınca bu sefer onu vurgulamış olacaksın,sütlü kahve,kese kağıdı gibi renkler pembe için çok güzel bir fon olacak,banyona krem yerine koyu kahve dolap uygulayabilirdin,yollayabilsem fotoğrafla yollayacağım,mutfakta o yakın renkleri kırmak için ,mevcut renklerin en koyu tonlarıyla monotonluğu kırabilirsin,perde ,halı ile değişiklik yaratabilirsin,mutfak hareket istiyor,çocuk odan da mesela fazla hareket var,mutfak ve banyoda çok monoton,mutfağa,canlı ve yoğun turuncuyla hareket katabilirsin,koyu kahveyle hareket katabilirsin,canım son olarak şunu söyleyeyim,zevkler beğeniler kişiden kişiye değişir ama ben genel doğrular üzerinden fikir vermeye çalıştım,bu demek değil kötü bir evin var dizaynı kötü demek asla değil,evet gayet güzel ve ferah ama dahada güzel olabilir diye yazdım.
kizicak olsam zaten foto koyup elestirilere acigim demezdim ki... gerecketen cok tesekkur ediyorum...Umarım sizi kızdırmıyorum,ne alaka bu kadar çok takıldın benim evime diyebilirsin,işim bu olduğu için sitedeki evleri inceliyordum,senin evin ile ile ilgili de düşüncelerimi yazıyorum,lütfen ukalalık falan olarak algılarsanız çok üzülürüm,ben mesleki bilgilerimi paylaştım,sevgiler.