maalesef bu günlerde benim saçımda çok kötü dökülüyor . saçımla başım dertte..aslında benim saçımda kabarık ama dove nin saç kremi çok güzel yumuşacık yapıyor .tavsiye ederim
canim bendee ayni sorun vardi ama cozdum sonunda sana onerim bir maske var onu kullan orda bulabilirsen tabi loreal dan elvive diye ari balli ozlu diye maske var bulamazsan lorelain amskesi var benimde aynis orunum vardi saclarim ucuyordu sinir oluyorudum
canim bendede vardi hemde dahasi vardi..neler denemedimki saclarim icin..forumdada arkadaslarin tavsiyesiyle john frieda serisini aldim,ilk yikamadan itibaren eski saclarimin sagligina kavustu diyebilirim..1,5 ay oldu yaklasik inanilmaz memnunum,önüme gecene tavsiye ediyorum..
ben turp suyu yapıyorum aslında saçımı uzatmak için başladım ama yumuşacık yaptı saçlarımı benim de saçlarım senin ibiydi şimdi hiç kabarmıyor ve parıl parıl parlıyor .. umarım yardımcı olabilmişimdir nası yaptın tarifini yazarsan sevinirim lütfennnnnnnnnn
ben turp suyu yapıyorum aslında saçımı uzatmak için başladım ama yumuşacık yaptı saçlarımı benim de saçlarım senin ibiydi şimdi hiç kabarmıyor ve parıl parıl parlıyor .. umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?