• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyodan sonra tiftik tiftik saç :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Slm kızlar benim bu saç derdim hiç bitmiyor maalesef.Ya benim saçlarım özellikle banyodan sonra öyle kabarıyorki tel tel kadayıf gibi oluyor senağlama Her tel birbirinden bağımsız takılıyor.Daha yeni kestirdim.Haftada bir yağ bakımı yapıyom.Sıcak zeytinyağı veya macitefendi yağı Elseve'in durulanmayan bakım kremini de aldım banyodan sonra kullanıyorum.Ama yinede bu saçlar söz dinlemiyor.kafamçokkarıştı Ne yapacağımı şaşırdım artık ne olur bi yardım :delphin:

ben turp suyu yapıyorum aslında saçımı uzatmak için başladım ama yumuşacık yaptı saçlarımı benim de saçlarım senin ibiydi şimdi hiç kabarmıyor ve parıl parıl parlıyor .. umarım yardımcı olabilmişimdir (:

maalesef bu günlerde benim saçımda çok kötü dökülüyor . saçımla başım dertte..aslında benim saçımda kabarık ama dove nin saç kremi çok güzel yumuşacık yapıyor .tavsiye ederim

maalesef bu günlerde benim saçımda çok kötü dökülüyor . saçımla başım dertte..aslında benim saçımda kabarık ama dove nin saç kremi çok güzel yumuşacık yapıyor .tavsiye ederim

Tavsiyen için tşk ederşm canım ama denedim.Şampuanıyla beraber lacivert kutusunu denedim ama oda fayda etmedi.Bende şimdi tekrar elseve'e döndüm.Ama bu kabarıklığıyla baş edemiyorum işte.:delphin:

canim bendee ayni sorun vardi ama cozdum sonunda sana onerim bir maske var onu kullan orda bulabilirsen tabi loreal dan elvive diye ari balli ozlu diye maske var bulamazsan lorelain amskesi var benimde aynis orunum vardi saclarim ucuyordu sinir oluyorudum

canim bendede vardi hemde dahasi vardi..neler denemedimki saclarim icin..forumdada arkadaslarin tavsiyesiyle john frieda serisini aldim,ilk yikamadan itibaren eski saclarimin sagligina kavustu diyebilirim..1,5 ay oldu yaklasik inanilmaz memnunum,önüme gecene tavsiye ediyorum..

canim bendee ayni sorun vardi ama cozdum sonunda sana onerim bir maske var onu kullan orda bulabilirsen tabi loreal dan elvive diye ari balli ozlu diye maske var bulamazsan lorelain amskesi var benimde aynis orunum vardi saclarim ucuyordu sinir oluyorudum

Canım burda yeni çıktı bu arı sütlü elseve.Bu nasıl bi maske banyodan öncemi kullanıp saçlarını yıkıyorsun yoksa banyo sırasında mı?Bana netten bi resmini falan bulup koysanda baksam olurmu.a.s.

canim bendede vardi hemde dahasi vardi..neler denemedimki saclarim icin..forumdada arkadaslarin tavsiyesiyle john frieda serisini aldim,ilk yikamadan itibaren eski saclarimin sagligina kavustu diyebilirim..1,5 ay oldu yaklasik inanilmaz memnunum,önüme gecene tavsiye ediyorum..

john frieda hangisi cnm bana tam adını söylesen yada netten resim koysanda görsem a.s.

aynı sorun bendede varya seninkisi kadar olmasada. banyodan sonra kuruduktan sonra av-cayip kabarıyor ve ıslakken taramama rahmen zor tarıyorum.
şu şekilde ancak başa çıkabiliyorum.
kremli şampuan kullanmama rahmen saclarımı duruladıkt6an sonra bırkesde saçkremini sürüp bir iki dakika bekltip öle durulayıp cıkıyorum banyodan.
yoksa acayıp kabarıyo ve taranmıyor. bide saclarım kıvır kıvır
of ömrümün sonuna kadar sac kremıne mahkum yasıcam.
yumusacık ve parlak oluyor saclarım napalım böle idare etcez artık:sm_cool:​

minnickcim inş saçını çok kısa kestirmemişsindir çünkü kısa saçı yatıştırmak uzunkinden çok daha zor eğer hala daha uzunsa saçların kat kat kestir ve incelttir en azından banyodan sonra daha yatışık olur yatmadan kafana başörtü tak kabarıklığı giderio biraz

cnm john friedanın saç serumları var banyodan sonra nemli saçına uygularsan işe yarar...ben thermal protection olanı kullanıyorum tavsiye ederim...

fön sütü aldım elseve den, saçlarım öyle dolaşıyorki taradıktan sonrada elektrikleniyor, saçlarım kuruyken bile onu sürüp tarıyorum işe yarıyor

ben turp suyu yapıyorum aslında saçımı uzatmak için başladım ama yumuşacık yaptı saçlarımı benim de saçlarım senin ibiydi şimdi hiç kabarmıyor ve parıl parıl parlıyor .. umarım yardımcı olabilmişimdir (:

bende bugün başladım turp suyuna inş.işe yarar amaç ilk önce saç uzatmak ama yumuşacıkda yapıyomuş sende denemeye başlayabilirsin iyi sonuç alırsamda ayrıca yazarım...:lepi:

Canım bende de aynı sorun vardı röfle saçlarımı mahfetmişti. john friedanın sarı saçlar için nemlendiricili sampuanını aldım. Ben çok memnunum. Başka bakım yapmama bile gerek kalmadı.

Son düzenleme:
Öncelikle saç bakım ürünleri olarak şu seriyi kullanmalısın, yağ içeriği saçlarının bu şekilde olmamasını sağlar:

Gliss: Oil Nutritive

- Durulanan saç kremi sürüp beklettikten sonra seyrek dişli tarakla tara, ardından durula.
- Son durulama suyu olarak da istediğin herhangi bir bitkiyi kaynatıp suyunu kullanabilirsin.

Back