Banyoda siyah kurt

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Anlamadım gitti her hafta banyo yıkarım Domestos la köpürterek heryeri sürterim 2 gündür duşa kabin den siyah küçük küçük kurtlar çıkıyor hijyen de takıntılı yım her hafta yıkıyorum bakıyorum bişey yok o kabinin kapısını kaydırıyor um bakıyorum kurt bu neden böyle ya birde trendyoldan bitane ilaç buldum bugün sipariş girdim k-otherine diye fayda eder mi

Duş teknesinin içi su alıyordur, biriken suda oluşmuş olabilir o tarz kurtçuklar. Anneannemde olmuştu küvetin kenarları mı ne çatlamış mı o teknenin içine su doluyormuş, kokuyordu o su. Komple söktürmüşler değiştirmişlerdi. Öyle bir şey olabilir mi acaba :/

Havalandırmadan geliyordur. Yaz basında bende tuvalette görüyordum birgün ben varken düştü havalandirmadan

Bizim kirada olduğumuz için Allaha emanet yapılmış yani teknesi yok bildiğin duşa kabini fayansın üzerine silikonlamışlar nerden geliyo acaba

Su birikintisinden olabilir bencede.. kendine yer yaptıysa oraya bizdede arada siyah kalp gibi kanatları olan sinekler oluyor bi iki tane sonra yok oluyorlar ne hikmetse ziyaret amaçlı desem tuvaleti mi buldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…