• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyoda siyah kurt

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Anlamadım gitti her hafta banyo yıkarım Domestos la köpürterek heryeri sürterim 2 gündür duşa kabin den siyah küçük küçük kurtlar çıkıyor hijyen de takıntılı yım her hafta yıkıyorum bakıyorum bişey yok o kabinin kapısını kaydırıyor um bakıyorum kurt bu neden böyle ya birde trendyoldan bitane ilaç buldum bugün sipariş girdim k-otherine diye fayda eder mi

Duş teknesinin içi su alıyordur, biriken suda oluşmuş olabilir o tarz kurtçuklar. Anneannemde olmuştu küvetin kenarları mı ne çatlamış mı o teknenin içine su doluyormuş, kokuyordu o su. Komple söktürmüşler değiştirmişlerdi. Öyle bir şey olabilir mi acaba :/

Havalandırmadan geliyordur. Yaz basında bende tuvalette görüyordum birgün ben varken düştü havalandirmadan

Duş teknesinin içi su alıyordur, biriken suda oluşmuş olabilir o tarz kurtçuklar. Anneannemde olmuştu küvetin kenarları mı ne çatlamış mı o teknenin içine su doluyormuş, kokuyordu o su. Komple söktürmüşler değiştirmişlerdi. Öyle bir şey olabilir mi acaba :/
Bizim kirada olduğumuz için Allaha emanet yapılmış yani teknesi yok bildiğin duşa kabini fayansın üzerine silikonlamışlar nerden geliyo acaba 🤦‍♀️

Su birikintisinden olabilir bencede.. kendine yer yaptıysa oraya bizdede arada siyah kalp gibi kanatları olan sinekler oluyor bi iki tane sonra yok oluyorlar ne hikmetse ziyaret amaçlı desem tuvaleti mi buldular😁

Back