Saç Şekillendiriciler Banyoda kullandığımız saç ürünleri..

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhaba kızlar banyoda saç ürünleri olarak neler kullanıyorsunuz şampuan,saç kremi,spreyler,mavi su yada başka bişey kullandıklarınızı paylaşabilirmisiniz.. Ayrıca gözüme çarpan örneği veriyim şuan haber spikeri nazlı tolga saçları nekdr güzel görünüyor fönlü ben fön çeksem öle durmaz ne kullanmak gerek acep :1:
yorumlarınızı BEKLİYORUM..

ßNM; Şampuan: Dove,pantene bisüre de gliss
Saç kremi: Loreal elseve,gliss,dove
Morfose boyalı saçlar fön suyu
Totex saç serumu
Sprey: taft güçlü tutuş&kaşmir dokunuşu

Son düzenleme:
sadece bir kişi mi gördü bu konuyu arkdşa tşk ederim ilgilenip yazdğı için .. ama ndn kimse yazmıyoo:44:

Ne yazık ki yazmaya ve paylaşmaya üşenenler var canım.

Şampuan ve Saç Kremi : Syoss Yoğun Hacim Şampuan ve Kremi

Fön suyu : Morfose Normal Saçlar

Şekillendirici : Taft Kaşmir Yumuşaklığı Köpük
Loreal Out Of Bed Krem Jöle
Taft Kaşmir Yumuşaklığı Sprey
Pantene 7/24 Mükemmel Bukleler

Elektiriklenmeyi Önleyici : Johnsons Baby Bebe Yağı

(Tabi Her Zaman Hepsini Kullanmıyorum :108: )

ya gliss kullandım loreal elseve seramid fln sanki dökülme oldu gbi bnde korktum dove a döndüm korkuyorum şampuan almaya :D sıvı saç kremini alcaktım gliss onarıcı olan döker mi die düşünmekten öle duruyorum =) :1:

hem bn fön çekince nie millet gbi ışıl ışıl olmuyo bi anlamadım fönden snra briyantin süreyim dedim yağlandırdı totex saç serumunu aldımoda bişi yapmadı gbi ayrıca dökülmeye sebep mi bunlar onuda çözemedim bıraktım şuan hepsini saçlar kndine gelene kdr

şampuan : head & shoulders
saç kremi : glıss di ama pek memnun kalmadım elidora döndüm
bir de avondan saç uçları için kırılmaları önleyici sprey
taft saç köpüğü
birde kızlar bu fön suyu nedir ? ilk defa duyuyorum

Son düzenleme:
şampuan : head & shoulders
saç kremi : glıss di ama pek memnun kalmadım elidora döndüm
bir de avondan saç uçları için kırılmaları önleyici sprey
taft saç köpüğü
birde kızlar bu fön suyu nedir ? ilk defa duyuyorum

fön öncesi daha iyi şekil alması yumusak kolay taranması için kullanılan bişi die biliom bn :1:

benim şampuanım: syoss kuru ve yıpranmış saçlar için
saç kremi: syoss kuru ve yıpranmış saçlar için
saç maskesi: syoss :) bundan acayip memnunum
bakım içinde : hc nin yağını kullanıyorum
serum olarakta john friedanın sarı renkli olanını almayı düşünüyorum

Simdilik ben sadece syoss sampuan kullaniyorum mavi olanindan.
Sac kremi kullanmiyorum saci agirlastirip döküyor. :'(

Şampuan: Gliss (boyalı ve röfleli saçlar için)
Saç Kremi: Gliss (boyalıve röfleli saçlar için)
Saç maskesi: Loreal paris elseve koruyucu maske
saç spreyi : avon şekillendirici vaks
geceleride badem yağı ve jojoba yağını sürüyorum bu kadar :)
2 defa açtırdım 6 defa boyadım bu ürünlerde olmasa saçlarımın halini düşünemiyorum

kızlar şampuanın içine sarımsak koycam ama kokmasını engellemek için güzel kokan bi yağ ilave etsem olur mu mesela çilek yağı muz yağı vb.. :26:

kızlar şampuanın içine sarımsak koycam ama kokmasını engellemek için güzel kokan bi yağ ilave etsem olur mu mesela çilek yağı muz yağı vb.. :26:

Hiçbir etkisi olmuyor
aksine sarımsakla birleşince daha garip bir koku oluşuyor
Şampuanıma sarımsak eklediğim o kabus günleri hatırladım :27:
Banyoda sıcakla birleşen o berbat koku
1 hafta çıkmadı saçımdan da
Parfümü başımdan aşağı boşalttım neredeyse
her ıslandığında nemlendiğinde buram buram gelen sarımsak kokusu
Ben çok rahatsız olmuştum ve bir daha kullanmadım
Ama burada kullanıp da koku olmuyor diyenleri de okudum
Ben mi fazla ekledim acaba ama burada okuduğum kadar eklemiştim

Bioblas şampuan-yağlı saçlar için
Gliss saç kremi -kırılma karşıtı mı neydi,sarı olan
Dove ısıya karşı koruyucu serum

bir de çam terbentin yağı kullanıyorum şampuanımla.

şekillendirici olarak da şu anda Taft'ın yeşil spreyini kullanıyorum ama hiç memnun değilim,Nivea'nın spreyine geri döneceğim sanırım bu bitmeden.
:50:

öyle yani,bu kadar :16:

bende yorumlara baktım güzel kokan bi yağ koymaktan bahsediliyordu kafam karışık aslında napçam bilmiyorum kokuyu alan ne olabilirki :26:

şampuanım Loreal Elseve Nutri-Gloss
saç kremi pek kullanmıyorum ama bi durulanan elidor var bide avonun durulanmayan Advance Techniques var
yazları bakım yağı kullanıyorum banyodan önce yine elidorun
bide bazen bebe yağı kullanıyorum miss gibi kokuyor :)

bende yorumlara baktım güzel kokan bi yağ koymaktan bahsediliyordu kafam karışık aslında napçam bilmiyorum kokuyu alan ne olabilirki :26:

içine ne konulsa iyi gelir bilmem ama Avon'da böyle kiraz çiçeği kokulu sprey falan ya,başka markaların da vardır illa ki,duştan sonra onlardan sıksanız acaba alır mı kokusunu diye düşündüm bir an:26:

içine ne konulsa iyi gelir bilmem ama Avon'da böyle kiraz çiçeği kokulu sprey falan ya,başka markaların da vardır illa ki,duştan sonra onlardan sıksanız acaba alır mı kokusunu diye düşündüm bir an:26:

Bilmiyorumki çaresi ne acaba şampuanın içine koyarım die düşünmüştüm mesela çilek yağı alır die ama daha kötü oluyomuş mu nedir bi yolunu bulamadım:26:

Bilmiyorumki çaresi ne acaba şampuanın içine koyarım die düşünmüştüm mesela çilek yağı alır die ama daha kötü oluyomuş mu nedir bi yolunu bulamadım:26:

çilek yapıyla çilek esansı farklı şeyler mi acaba?çilek yağı vardı bende o kadar da güzel kokmuyordu.farklı şeylerse eğer esans katmak daha doğru olmaz mı.saçmalıyor da olabilirim şu anda ama öyle bir fikrim geldi :1:

Back