BANYODA KARINCA

Renklikalem123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
167
51
Merhaba kizlar. Benim derdim karincalar. Yeni bi eve tasindim 3 ay oldu. Evi yaptirdim full. Banyoyu da yaptrdim. Ilk tasindigimda yoktu ama simdi banyoda 10 tane flan yerde karinca goruyorum. Dusakabinin tarafinda yok kabin disinda var. Yerde piknik tupu var agda isitmak icin bulunduruyorum. Onun etrafinda kapinin arkasinda ve yerde giderin yaninda var bi kactane.3. Kattayim. Banyo havalandrmasi kapali. Neden olabilir bunlar ve neden banyoda?

Yuva olsaydı daha fazla olurdu bence biseyle beraber geldiler orda kaldılar hayvanciklar öyle düşündüm

Ağda ısıtmak için tüp var dediniz, ağda ne tür ağda? Acaba tüpe apda sıçramış olabilir mi? Ona mı geliyorlar yani? İlk aklıma gelen o oldu

Ağda ısıtmak için tüp var dediniz, ağda ne tür ağda? Acaba tüpe apda sıçramış olabilir mi? Ona mı geliyorlar yani? İlk aklıma gelen o oldu
Evet tupun ustune agda parcalari var. Illaki damliyor ama tupun ustunde yok isitilan yerde yok. Sadece tupun altinda kenarda dolasiyr

Konuyu ben acmisim gibi 3. Kattaki ve banyoda karınca kolonisi var resmen belgesel çekilir anladigim kadariyla benim karincalar böcek yemeye geliyor geceleri böcekler çıkıyor meydana taşınali 5 ay olacak yeni denk geliyorum maalesef bazen suda görüyorum :KK43: öluyor bir kaç tanesi
Ben olmazsa kedimi banyoya katicam yesin böcekleri 😄

Konuyu ben acmisim gibi 3. Kattaki ve banyoda karınca kolonisi var resmen belgesel çekilir anladigim kadariyla benim karincalar böcek yemeye geliyor geceleri böcekler çıkıyor meydana taşınali 5 ay olacak yeni denk geliyorum maalesef bazen suda görüyorum :KK43: öluyor bir kaç tanesi
Ben olmazsa kedimi banyoya katicam yesin böcekleri 😄

Böcekler zehirlenmiş olabilir bina geçen yıl ilaçlandıysa. Kedi zehirli böcek yerse hastalanır. Kedinizi seviyorsanız bunu yapmayın. 😂

Konu sahibi karıncalar hakkında bilgim ve fikrim yok ama yeni tadilat yapılmış mis gibi banyoda küçük tüp biraz kötü durmaz mı? Ya da ben çok takıntılıyım yerinde olmayan ıvır zıvır konusunda.

Böcekler zehirlenmiş olabilir bina geçen yıl ilaçlandıysa. Kedi zehirli böcek yerse hastalanır. Kedinizi seviyorsanız bunu yapmayın. 😂

Konu sahibi karıncalar hakkında bilgim ve fikrim yok ama yeni tadilat yapılmış mis gibi banyoda küçük tüp biraz kötü durmaz mı? Ya da ben çok takıntılıyım yerinde olmayan ıvır zıvır konusunda.
Böcekler yaşıyor 😄 gece çıkıyorlar
Sadece banyo ve tuvalette görüyorum korkuyorum da 😒
Kedim zaten denk gelse affetmez neyse ki banyoya girmiyor bir süredir
Evde sinek bile barinamiyor poffy sağolsun 😍

benim hem bekar evinde hemde şimdiki evimde ilk taşındığımda küçük siyah karıcalar vardı. mutfakta salonda her yerde vardılar. önceki evimde tamamen temizledi.şimdiki evimde de artık görmüyorum. detan maxi sıktım. 6 ay etkiliymiş. bide yuvaya taşıyıp yuvadakileride temizliyomuş. ama sıktığınız bölgeleri bi süre yıkamayın. bence kesin çözüm.

benim hem bekar evinde hemde şimdiki evimde ilk taşındığımda küçük siyah karıcalar vardı. mutfakta salonda her yerde vardılar. önceki evimde tamamen temizledi.şimdiki evimde de artık görmüyorum. detan maxi sıktım. 6 ay etkiliymiş. bide yuvaya taşıyıp yuvadakileride temizliyomuş. ama sıktığınız bölgeleri bi süre yıkamayın. bence kesin çözüm.
Teskkurler ama ilac kullanmak pek istemiyorum ilacsiz yontem bulmaya calisiyorum

takmiyorum o kadar tupun varligini. 😂

Bizim eski evimizde 5. Katta ordu gibi olurlardi. 1 sene komple bina baharda ilaclandi ondan sonra denk gelnedim. Su anda ise evde kediler var sagolsun pek yok

X