Banyoda dikizleme fetvasına tepki

hahaha bu kisiyle evlendi deme ablan, zira kv deden cekecegi var gibi..cahillikten baska birsey degil..iyi o zaman diyelim evlendigimiz kisi bakalim yatakta nasilmis..begenirsem alirim yoksa almam..tovbe estafirullah..boyle seyleri din adi altinda yapmiyorlar mi sinir oluyorum...isime oyle geliyor desene dimi?

Bende evleneceğim erkeği duş alırken görmek istiyorum yahu.
Ama bu durumda ben sapık olurum mısırlının fetvasına uyan erkekler takva sahibi hakiki müslüman..
Değil mi ?

birde şu yanını düşün. her istemeye gelene kız başını açacak.. o zaman tessettürün ne anlamı kaldı.

kınalı yapıncak demişken , küçükken her izlediğimde ağlardım bu filmi
Yav ben çok ürkerdim, keşke izlemeseydim o tecavüz sahnesi falan. Travmatik bir deneyimdi benim için. Yalnız Hülya Koçyiğit ne de güzeldi o filmde kısacık saçla.

Yav ben çok ürkerdim, keşke izlemeseydim o tecavüz sahnesi falan. Travmatik bir deneyimdi benim için. Yalnız Hülya Koçyiğit ne de güzeldi o filmde kısacık saçla.
evet gerçekten güzeldi ya.....bende en çok aşağılama sahn elerinden etkilenirdim.....

Kayınvalidesinin babası ? Yaşlılığına veriyorum ve yaşına hürmeten susuyorum.Çünkü saçmalamış.Müftü olması bir şeyi değiştirmiyor,bu fetvayı veren de İslam alimi diye geçiniyor.Tekrarlıyorum,saçlarım benim avret yerim ve onları saklıyorum,bedenim gibi.Erkeğin de avreti göbek ile diz kapağıysa aynı müsamaha neden kadına yok ? Çünkü bu saçmalık ve İslam'da yeri yok.

Ya kızlar fenasınız nerden aklınıza geldi kınalı yapıncak
Siz deyince hatırladım şimdi ben de çok üzülürdüm o filme ya

o film bir garipti ama, gınalı yapıncağımız bir tek saç şeklini değiştirerek milleti yemişti zengin kadın imajıyla bu kadar saf olabilir bir insan ancak

bir kk klasiği olarak: banyo da dikizlemeden kınalı yapıncağa

Canm valla gunahi onlara ama oyle cahil filan degiller dedigim gibi kv sinin babasii emekli muftuydu kendisi ilk gorusmede basinin acik olmasnda sakinca olmaz demisti.acikcasi arastrmadm dogru mu degil mi diye kendisi cok ilimli bir hoca oldgundan.oyle bir zorunlulk yok demisti ama bir sefere mahsus olabilir demisti.evet ablam evlendi.sacini acmadgi icin enisteme bayagi merak olmus saci

Bana sacma geldi acikcasi.., her muftuye her hocaya inanilmaz zaten.. Iyi insanlar olabilirler birsey demem ama o kadar sac gormek istiyorlarsa acik birini secselermis.. Boyle birseyin dinde asla yeri olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…