Oh yavrum nabza göre fetva
Kendi sapik dusuncelerini din adina fetva vermesi ne igrenc.yok artik! Bizim dinimizde yok boyle birsey.sayet kadin kapaliysa evlenecegi erkek ilk gorusmede onu basi acik gormesinde sakinca yoktr diye biliyorum.o da yaninda birileri olmak sartiyla.
o değil de adam eve nasıl girecek de, kızın banyo saatine denk gelecek de, o girince gözetleyecek de.. çok Türk filmi kıvamında bir fetva olmuş
Kınalı Yapıncak tadında hayatlar... Açık pencerenin önünde, leğende umarsızca yıkanan bir Hülya Koçyiğit...
Kulaktan dolma yazmadim.ablami istemeye geldiklerinde ilk gorusmede kayinvalidesi ablama basini acabilecegini dinen sakinca olmadgini soyledi.kayinvalidesinin babasi ilim fikih sahibi buyuk bir alim ayni zamanda müftüydü.kendisi oyle demisti.fikih kitaplarindan ve hadislerden bihaber biri degildi anlayacaginz.oyle bir mecburiyetin de olmadgini soyledi ayrica nitekim zaten ablam acmadi basini.Adama kızmışsınız aynı hatayı kendiniz de yapmışsınız.Bir tane ayet,bir tane hadis gösteremezsiniz bununla ilgili.O beni eşarpsız görecekse ben de onu pantolonsuz göreyim madem,neticede avret yerlerimiz farklı.Yanında biri olunca ne nikah kıyılmış olur ne de helal olmuş olur.Kulaktan dolma şeyleri yazmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?