Banyoda dikizleme fetvasına tepki

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
198
Mısır’da üst düzey bir dini liderin verdiği fetva tartışma yarattı.
Selefi imam Usama El Kavsi, “bir erkeğin evlenmeye niyeti olduğu kadını, evlenmeden önce banyo yaparken izleyebileceğini” dile getirdi. Kavsi yayınladığı videoda, “gerçekten dürüst olan ve saf bir niyete sahip olan erkeklerin, fikirlerini değiştirecek bir şey olup olmadığını görmek için evlenecekleri kadınları duş alırken izleyebileceğini” söyledi. Kavsi ayrıca erkeklere bunu yapmaları için “saklanmalarını” salık verdi. Ancak fetva kadın hakları açısından büyük tartışma yarattı. Dini işlerden sorumlu bakan Muhammed Muhtar “Bir kadını duş alırken izlemekteki erkeklik nerededir? Bunun kızınızın başına gelmesini onaylar mısınız?” tepkisini gösterdi.

http://www.milliyet.com.tr/banyoda-dikizleme-fetvasina-tepki-gundem-1927621/

Son düzenleyen: Moderatör:
Mısır çivisini çıkarma konusunda kendisini aşıyor artık.
Ne yapacağını şaşmak...
İşte böyle birşey olsa gerek.

Olmayacak gibi değil Mısır böyle garip, Kuran'dan uzak fetvalar konusunda kendini aşan bir ülke haline geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam yine Mısır'daydı 5 yaşındaki bebesinin sözüm ona kızlığını kontrol ediyormuş, adına baba denilen canlı bebesine tecavüz etmişti.

Olmayacak gibi değil Mısır böyle garip, Kuran'dan uzak fetvalar konusunda kendini aşan bir ülke haline geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam yine Mısır'daydı 5 yaşındaki bebesinin sözüm ona kızlığını kontrol ediyormuş, adına baba denilen canlı bebesine tecavüz etmişti.
RABBİM heabını soracak bunlardan

heleki islam gibi güzel bir dini böyle kullanlardan ilk ben davacıyım zaten

elim ayağım titriyor abla nasıl bir sapıklık içindeler anlamıyorum

helali yaşamak neden bu kadar zorlarına gidiyor

lezzetini bilmiyolar ondan herhalde

neyse ben konunun eksenini değiştirmeden susuyorum

Tüüü allah kahretsin, din bu mu islam bu nu cahiller! Sapkınlar! Kudurdum sinirden

Kendi sapik dusuncelerini din adina fetva vermesi ne igrenc.yok artik! Bizim dinimizde yok boyle birsey.sayet kadin kapaliysa evlenecegi erkek ilk gorusmede onu basi acik gormesinde sakinca yoktr diye biliyorum.o da yaninda birileri olmak sartiyla.

her önüne gelen bir fetva veriyor.hepte erkekler kadınlarla ilgili ve cinsel içerikli fetva.
din deyince kadın ve cinsellikten başka birşey gelmiyorki akıllarına.
anne sütü eksikliğinden bütün bunlar :p

Pis sapık herifler , bir de İslam adına fetva vermişmiş . Sanırım bu zırvalıkları kendi gibi sapıklar icin kendi çapında uydurmuş , zira baska türlüsü riayet etmez bu ahlaksız adama da söylediklerine de .
Neyse ki aynı ülkeden itiraz eden , erkek din işleri yetkilileri de varmis .

Allah bin belasını versin inşallah . Söyleyecek lafta cezada yok bunlar gibisi icin . Ne yapılsa az bunlara .
Çocuklara uzanan ellerde , pis bakışlarda emellerine ulaşmadan yok olsa keske ama o minik emanetleri , kendi emanetçileri bile korumaktan acizken hic birşeye gücümüz yetmiyor maalesef , kahrolsunlar demekten baska .

Back