- 19 Ağustos 2019
- 1.378
- 2.288
- 133
- 31
- Konu Sahibi mutlucicek
-
Bir ara mutfak dolabi boyama konusunu cok araştırmıştım basta guzel olup mutluluk versede surekli kullanilan yerdeki sonradan boyama islemleri genelde husran oluyormus ben ondan hic bulasmamistimHanımlar merhabalar,
Kayinvalidemin banyosundaki fayanslari boyamak/ kaplamak isteğindegiz. Ancak annem boya atar/ kaplama kisa surede atar diye endişeli. Baya dertliyiz karar veremedik kisa surede de hatta 1-2 gun icinde yeni duşa kabinler gelecek. Ikna ettik gibi ama daha önce banyo fayanslarini boyayan/yer ozel kaplaması yapan oldu mu? Pişmanlığınız var mi? Bugün bir aksiyon almamız gerekiyor.
Onun da derdi kv nin banyo fayansları demek kibdv konusu mu bu?
Araştırdık bulamadık. Dertlendik. Cunku zamanımız az. Hayattaki problemlerim ve dertlerim kadar.bdv konusu mu bu?
Evet. Kayinvalidemin banyo fayanslari derdim hanimefendi. Para veriyoruz kullanissiz olmasin istiyoruz? Komik gelen nedir yahu?Onun da derdi kv nin banyo fayansları demek ki
Bende mutfağı kullanan çok insan gördüm tezgah haric çok mutlulardi. Banyoyu yakin cevremizde hic yapan yok. Biz yaptıracağız pişman olmasını istemem açıkçası kullanimdaMutfak dolabını boyamıştım, çok çok kullanışlı oldu ama şuan durumunu bilmiyorum 2 yıl yağçöz bile kullandım hiçbirşey olmamıştı. Ama fayanslardan çok memnun kalınmadigini okumuştum.
Benimde cesaretim kırıldı biraz ya kullandik asiri memnunuz diyen gormedigim icin. Bi 3 sene falan götürse komple fayanslari değiştirirler sanirimBir ara mutfak dolabi boyama konusunu cok araştırmıştım basta guzel olup mutluluk versede surekli kullanilan yerdeki sonradan boyama islemleri genelde husran oluyormus ben ondan hic bulasmamistim
Benim de derdim çocuğumun sağlığıyla ilgiliydi, kaynana fayansına göre daha dertlenecek bir konuydu ama konuyu yanlış yere açtım diye uyarı hatta ban yemiştim. O yüzden söyledim.Onun da derdi kv nin banyo fayansları demek ki
Onu da önerdim aslinda ama yer küçülüyor dedi arkadaşlarım. :/ ay evimde hkc tadilat yaptırmadım böyle bilemedimÜstüne yeni fayans dizisin. Boyama bence de zaman içinde bozulabilir. Duvar hadi neyse de yer bozulur yani.
Çok kullanılan yerlerde öyle ömürlük falan olmuyor onlar. Bir kaç sene içinde tekrar boyamak istersiniz.
Bende boyamayı düşünüyorum kaç yıl gider çok Merak ediyorumMutfak dolabını boyamıştım, çok çok kullanışlı oldu ama şuan durumunu bilmiyorum 2 yıl yağçöz bile kullandım hiçbirşey olmamıştı. Ama fayanslardan çok memnun kalınmadigini okumuştum.
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?