• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo ve tuvalet için dolap yerine ne önerirsiniz?

tarcinakide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
798
1
46
Diğer
banyom ve tuvalet çok büyük. mesela banyo lavobosunun olduğu yer çok uzun.üzeri mermerli güzel duruyor .alt tarafta tam dolaplık.ama şuan durumumuz yok.oraya birşeyler koysam görünüyor.hoş durmuyor.nasıl kapatabilirim? perde düşündüm ama şık durmaz dedim. hani marangoza gitsem ince tahta filan mı kestirsem.ondada detaylı birşey yaptıramam şimdilik.pahalıya çıkar.bu tarz şeylerle uğraşan hamarat bayanlar belki görür:37:

lavabo altina boyle dolaplar oluyor onlardan alabilirsin. hem ivir zivir giriyor icine ortalik derli toplu oluyor. hemde lavabonun alti kapanmis oluyor.

canim birinci resim ikeadan bunun gibi bisey alip ki internette cok uygun fiyata bulabilirsin biraz da susledin mi bence lavabo altin gayet guzel gorunebilir diger resimlerde bi kac blogdan buldum resimler onlarida suslemeye ornek olsun diye koydum hem sirin bi banyon olur hem de senin icin esyalarin ortada duracagina toparlanmis olur biraz tabi bu benim fikrim:)

$IKEA-Molger-2-RAFLI-ACIK-BANYO-RAFI-amp-BANK-KAHVE__48421574_0.webp$picture21034hsyd5gjou4.webp$1.webp

googledan taratttigim icin blog isimlerini hatirlamiyorum resimler benim degil baska arkadaslarin emekleri yanlis anlasilmasin emek hirsizligim falan yok:1::1:

banyom ve tuvalet çok büyük. mesela banyo lavobosunun olduğu yer çok uzun.üzeri mermerli güzel duruyor .alt tarafta tam dolaplık.ama şuan durumumuz yok.oraya birşeyler koysam görünüyor.hoş durmuyor.nasıl kapatabilirim? perde düşündüm ama şık durmaz dedim. hani marangoza gitsem ince tahta filan mı kestirsem.ondada detaylı birşey yaptıramam şimdilik.pahalıya çıkar.bu tarz şeylerle uğraşan hamarat bayanlar belki görür:37:

Bence perde güzel fikir neden şık durmasın? güzel bir leke tutmayan kumaş alıp perde düşünebilirsin yine de karar senin arkadaşım

Back
X