Banyo Sonrası..

E

EU2

Ziyaretçi
Selam kızlar.
Sizlere bir sorum olucak. Az önce girdim ve sıcak souk karısımı güzl bir duş aldım ve rahatladım.Fakat her defasında aynı hataya düşüoyurm. Banyo sonrası ne yapmalıyım?
Deodarantınımı ilk olarak sürüyorum. Siz neler yapıorsunuz? Ellere ayaklara göğüs vb .. yani vücudunuza banyo sonrası hangi minik bakımları yapıyorsunuz ?
Lütfen yönteminden memnun kalan biri bu konuda fikir verebilirmi bana ?
şimdiden tskl er:)

ben banyodan sonra vücut sütümü yüz kremimi el kremimi sürüyorum sonra koltuk altı roll-on u üstümü giydikten sonrada deodorantımı sıkarım

ben banyodan sonra vücut sütümü yüz kremimi el kremimi sürüyorum sonra koltuk altı roll-on u üstümü giydikten sonrada deodorantımı sıkarım

el çabukluğun var demekki, ben bi de bunları yapsam baynoyu kafama geçirirler zaten geç çıkıyom. böle bakımlı hatunlara hastayım yaa

el çabukluğun var demekki, ben bi de bunları yapsam baynoyu kafama geçirirler zaten geç çıkıyom. böle bakımlı hatunlara hastayım yaa

Bunları banyoda yapmak zorunda değilsinki...
Ben vücut bakım ürünlerimi (krem vs.) odamda tutuyorum, banyoya sığmaz zatennaniknanik
Bornozumu giyip çıkıyorum. Maske yapacaksam lavaboda sürüp odamda bekliyorum o ara tırnak etlerini itiyorum el kremi ve ayak kremimi sürüyorum. Maskenin süresi dolana kadar vücut kremlerimi de sürmüş oluyorum. sonra yüzümü yıkayıp tonik niyetine maden suyuyla yaptığım buz kalıbını yüzümde gezdiriyorum. Sonra saçlarımı havludan açıp tarayı kurututyorum.zemuszemus
Mis gibi geziyorum ondan sonra...:lepi:

vücut sütü ney pardon:S
görmüşümdür de duymmaısım sanırsam:S
kendin karısımlarla hazırladğın bir seymi. bana ne önerirsn bu konuda:S

bende tüm vücuduma losyon sürüyorum ayaklarima krem sürüyorum ellerime bakim yapip kremliyorum

hanımlar süpersiniz ya bayılırım siz gibi bakımlı bayanlara ben hiç bişey yapmıyorum ya çok bakımsız kalmışım valla

birsey soracagim bu arada benim bazen dustan sonra bacaklarim kollarim kasinti yapiyor acaba neden olabilir bu, sizdede varmi bu?
ama herseferinde olmuyor sirf bazen

birsey soracagim bu arada benim bazen dustan sonra bacaklarim kollarim kasinti yapiyor acaba neden olabilir bu, sizdede varmi bu?

Kullandığın duş jeli ya da başka bir ürün alerji yapıyor olabilir. Kullandıklarına bir göz at istersen.yerimseniben

Kullandığın duş jeli ya da başka bir ürün alerji yapıyor olabilir. Kullandıklarına bir göz at istersen.yerimseniben

hmmmmm sirf bacak ve kol bölgesinde oldugu icin bu hic aklima gelmemisti
dus jelllerim degisik degisik var, bakayim bir hangisini kullandiktan sonra olacak

vücut sütü ney pardon:S
görmüşümdür de duymmaısım sanırsam:S
kendin karısımlarla hazırladğın bir seymi. bana ne önerirsn bu konuda:S

he ya gurban nedir ki o ben de bilmem :uhm::icecream:

tmm onuda alalım bari:KK70:
banyo sonrası tüm vücuda sürüorz dime island 'cım :)

selam
kasıntı kullandıgın urunlere cildinin yaptıgı bir alerjşk reaksiyon olabilir ama
diger bolgelerin daha hassas oldugundan oralarda bu reaksiyonun daha fazla olması gerekir..
banyodan sonra gozenekler hava alır, buda bir kasıntı yapar..
( ozellikle kıllı bolgelerde ) bundan dolayıda kaynaklanıyor olabilir...

slm kızlar vücut sütünü sormuşsunuz ben yazmıştım losyon gibi canım cıvık ama çok fazlaca nemlendiriyor benim cildim kuru olduğu için bunu tercih ediyorum bitkisel kullanıyorum. cildi kaşınan arkadaşım kaşıntı benimde bazen sırtımda oluyor bence cildinin o bölgeleri kuru kaldığı için kaşınıyor neme ihtiyacın var su içmeyle aran nasıl? suyuda bol içmenizi tavsiye ederim cilt kaşıntısı için cildiyeye gittiğimde dr. kuru cildimin olduğunu söylemişti ondan yola çıkarak söyledim ama belkide başka bir sorun olabilir yanlış yönlendirmeyim öptüüm şekerler

ben bebe yağı kullanıyorum cıldım yumuşacık oluyo tavsiye ederim :icecream:

cnm tenin kuruyor bu nedenle kaşıntı olması çok normal. nemlendirici sürmeyi ihmal etme derim banyo sonrası. özelliklede kışın artar.

bebe yağı çok iyi geliyor.
duş sonrası ıslak vücuda yedirerek sür.
zaten sılak vücuda uygulandığından çok fazla da kullanmana gerek kamıyor.
hem vücudun nemli kalıyor hem de yumuşacık oluyosun.
pırıl pırıl da parlıyorsun.
artı mis gibi de kokuyorsun.
bilirsiniz özellikle kışın banyo sonrası vücut çabuk kuruyor.
bu şekilde bunu önlemiş olursunuz
bunun haricinde birşey yapmıyorum.

ben de dustan cikinca once yuzume hemen nemlendirici suruyorum hemen surmezsem cildim cok kuru oluyor. sonra vucudumu kremliyyorum. sonra roll on u suruyorum ardindan bir fis parfum skyorum cok degil ama ciplak tene sknca daha guzel bi koku birakiyor, giyindikten sonra da saclarimi kremleyip kurutuyorum. ardindan eserse ojelerimi suruyorum ya da el kremimi surup isime gucume bakiyorum.

Ben banyodan sonra kurulanmadan bebeyağı sürüyorum tüm vücuduma.
Sonra pudra sürüyorum. Mükemmel bir koku ve pürüzsüz bir ten...
sonra roll on sonra da deodorant sıkarım.

X