• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Banyo sonrası saç şekillendirme

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.686
248
Kızlar, ben banyo sonrası saçımı hem kurutacak(makineyle kuruttuktan sonra da olur) hem de tülermeyi engelleyecek,tara çık tarzı bir makine istiyorum.doğal görünümlü ve hafif dalgalı olsun istiyorum.banyodan sonra bazen vakit olmuyor.dolayısıyla düzleştirici veya maşa kullanamıyorum.saçım kabardığı ve garip durduğu için tokayla toplayıp çıkmak zorunda kalıyorum.çok üzülüyorum.bana yardımcı olur musunuz?? nasıl bir ürün almalıyım??? rowentanın birkaç ürünü var.mesela Rowenta CF 9320 Brush Activ Volume & Shine Saç Şekillendirici,Rowenta CF 8212 Hot Air Brush Saç Şekillendirici.çok birşey bulamadım.bana yardımcı olur musunuz lütfeennn :((:kkk:

Ben de aynı sorundan muzdariptim bu yüzden banyo düzenimi değiştirdim. Akşam banyo yapıyorum, böylece saçımı istediğim gibi şekillendirmeye vaktim oluyor. Çokça magic leverag kullanıyorum, veya fönlüyorum.

Ben de aynı sorundan muzdariptim bu yüzden banyo düzenimi değiştirdim. Akşam banyo yapıyorum, böylece saçımı istediğim gibi şekillendirmeye vaktim oluyor. Çokça magic leverag kullanıyorum, veya fönlüyorum.

Ama buna bir çare bulmalıyız canım yaa.gündüz de yıkayıp tarayıp çıkmalıyız. Ben de senin gibi akşamdan hallediyorum işimi.magic leverag ne canım? Çok cahilim ben bu konularda :))

Benim gündüz şekillendirmeyle ilgili bulduğum tek çare saç kesimimi değiştirmek, o da pek etki etmiyor ama yine de biraz daha rahatım. Eskiden çok katlı kestirirken şimdi az katlı kestiriyorum, daha uysal oldular, daha kolay şekil verebiliyorum.

Magic leverag bir çeşit bigudi ama kullanımı çok kolay, saç şekillendirmeyle ilgili konuların olduğu bölümde başlığı var. Kumaştan spiral borular düşün, saçını tığ gibi bir aparatla içinden geçiriyosun. Saçın da spiral olmuş oluyor, vaktin yoksa sabah takıp sıcak makina tutuyorsun 15 dkda hazır. Vaktin varsa akşamdan sarıp yatabilirsin veya yatmasan da bikaç saat bekletebilirsin. Su dalgası gibi oluyor çok doğal. Benim hayatımı kurtardı diyebilirim :) Youtube'da ararsan biçok video bulursun.

Ama buna bir çare bulmalıyız canım yaa.gündüz de yıkayıp tarayıp çıkmalıyız. Ben de senin gibi akşamdan hallediyorum işimi.magic leverag ne canım? Çok cahilim ben bu konularda :))

saçlarınız hafif dalgalı ise köpükleyin çıkın, en kolayı...

saçlarınız hafif dalgalı ise köpükleyin çıkın, en kolayı...

Dalgalı değil düz ama banyo sonrası her tel ayrı dans ediyor. Ben de bıktım bu durumdan.o yüzden çözüm arıyorum. Boyadan dolayı saçım zaten yıpranmış durumda olduğu için köpük gibi şeyler kullanmak istemiyorum.o tarz ürünleri de kullandım vaktiyle. Sürüyordum.birkaç saat sonra tüleriyordu saçım.teşekkürler ilgine..

Back