- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
-
Cvp için teşekkür ederim canım, mr muscle da denedim ama o da olmadı, aslında daha önceki evimin banyosu çok aşırı kir kireç içindeydi girdiğimizde, o zaman cillintbank in köpük şeklinde kireç sökücüsünü alıp tüm duvarlara yere klozete falan sıkıp bitirmiştim her yer gıcır gıcır olmuştu ama o köpük temizleyiciyi bulamıyorum, artık satılmıyor mu anlayamadımMr muscle en iyi temizleyici bence. Doğal çözümlerden de favorim karbonat, limon tuzu, sıcak su karışımı yada karbonat ve sirke karışımı .
Sağol canım,Aspirin dene . ben önüme çıkan tüm sorunları aspirin ile cozuyorum .
Şu kırmızı sisedeki spreyden bahsediyorum . adı sanırım aspirin . aspirit de olabilir :)
Cillitbang mi her ne ise, onu ben banyoma sıktım, musluk kısmı renk değiştirdi lekeli oldu ki yeni almıştık .Alt kısmın da plastiği çatlak çatlak oldu. Anlamadım vallahi, bize yaramadı o anlayacağın. Lekenin durumuna göre ister beklet 10dk kadar ister ovala sirkeli karışımları farketmez :)Cvp için teşekkür ederim canım, mr muscle da denedim ama o da olmadı, aslında daha önceki evimin banyosu çok aşırı kir kireç içindeydi girdiğimizde, o zaman cillintbank in köpük şeklinde kireç sökücüsünü alıp tüm duvarlara yere klozete falan sıkıp bitirmiştim her yer gıcır gıcır olmuştu ama o köpük temizleyiciyi bulamıyorum, artık satılmıyor mu anlayamadım
Bu arada karbonat limonu falan bi deneyeyim bakalım bu gece, bekletmek mi gerekiyor yoksa hemen yıkamalı mı? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok sağol canım, benim onu kullandığım banyoda zaten çok eskiydi musluklar falan o yüzden ben farketmedim sanırım dediğin durumu ama senin tarifi deneyeceğim bu gece :)Cillitbang mi her ne ise, onu ben banyoma sıktım, musluk kısmı renk değiştirdi lekeli oldu ki yeni almıştık .Alt kısmın da plastiği çatlak çatlak oldu. Anlamadım vallahi, bize yaramadı o anlayacağın. Lekenin durumuna göre ister beklet 10dk kadar ister ovala sirkeli karışımları farketmez :)
Sağol canım,
Ya o siyah seramik kısım beni asıl deli eden, asprin de var evde yok yok, o kadar ovup temizleyip uğraşıyorum kuruyunca böyle hem yağlı hem kireçli iğrenç görünüyor ya saç baş yolduruyoryağ çöz mü sıksam acaba bir de? İşin aslı evde bir adet te ergen oğlum var :) onun vücudundan resmen yağ ve hormon fışkırıyor, sanki banyo bir türlü temiz
olmuyor ne kadar temizlesem de... zehirlenmekten korkmasam tüm kimyasalları karıştırıp kombo yapacağım yani o kıvama geldim :))
Dün gece yağçöz sıktım sıcak suyu açtım ve cif döktüğüm telle ovdum, çek çekleyince yağlı gb olan izler gitmişti ama kireç lekeleri aynen geri geldi... ersağın banyo temizleyicisinden sıkıp tekrar telledim ama işe yaramadı... taşların siyah olmasıyla ilgili olabilir mi bilmiyorum ya... tam pürüzsüz değil bir de dalgalı bir görünümü var taşın.Seramigin kalitesi ile alakali demek ki. görmezden gel bence biraz :)
Sirke ve karbonatı nasıl uyguluyorsunuz acaba? Önceden karışım yapsam kabarıp taşar sanki, karbonat serpip sonra sirke mi dökmeliyim?sırke denedınız mı
karbonat ve sırkeyle temızlerım de ben hep...
once camasır suyuyla temızler sonra sırke ve karbonatla ovar durular kurularım gıcır gıcır olur
aynenSirke ve karbonatı nasıl uyguluyorsunuz acaba? Önceden karışım yapsam kabarıp taşar sanki, karbonat serpip sonra sirke mi dökmeliyim?
Aaa çok iyi :) teşekkür ederim, deneyip sonucu paylaşacağımaynen
onden sırkeyı ustune dokuyorum sonra beze karbonat dokup ovalıyorum sonrada duruluyorum
buna ragmen cıkmazsa yapacak bırsey yok demektır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?