Banyo rengini doğru mu seçtim? Acil yardım.

fatosemirhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
17
1
Ev yaptırıyoruz. Seramikleri geçen gün seçtik. 3 banyo tuvalet var. Yatak odamdakini sütlü kahve-kahve 2 ton seçtim yatak odası dekora uysun diye. Alt kattakini yer siyah duvar beyaz olacak şekilde seçtim ama duvara dekor amaçlı siyah ta katacaklar. Yukarıdaki ortak kullanım içinse 2 ton pembe ve pembe bordür seçtim. Yer fayanslarıda açık pembe. Standart ürün old.için renk seçenekleri azdı. bunları seçtim. Pembe konusunda hata mı yaptım acaba. güzel görünüyordu diye bir anda karar verdim. Sizce ne yapayım banyoda pembe olurmu? Yoksa onuda siyah beyaz mı yapsam. Bugün karar vermem lazım yoksa iş işten geçecek. Teşekkürler

Elbette pembe çok güzel olur.Bizde erkek kardeşimin evinin banyosunu pembe yaptırdık harika oldu.
Siyahın kullanımı çok zordur.

yerler çok açık renk ise belki o problem olabilir , tek bi saç teli bile göze batıyor,,
bende banyomu krem ve açık kahve tonu yaptırdım, yerlerde kahverengi .

annemlerinde büyük banyoları kahveye krem,alt kattaki küçük banyo pembeli.bence çok güzel bir tercih yapmışsın,ama pembe kısımları çok yoğun koydurma,beyazı veya kremi ağırlıklı olsun başka renk düşünürsen bence fıstık yeşili veya lila da banyoda çok hoş duruyoropuyorumnanaktan

bencede pembe çok hoş olur..yerdeki aralarıda pembe doldurtursan daha ii olur beyaz çabuk kirleniyor..güle güle otur....

Canım zaten birinde siyah-beyazı kullanacakmışsın.Bir tanesi de soft renk pembe olsun bence.Hem pembe fayansta hoş oluyor.Banyo aksesuarlarıyla da daha da hoşlaşır.Kararın güzel,değiştirme...Allah güle güle oturmak nasip etsin.

X