banyo perdeme cozum

mehlike82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
0
86
42
İçel Mersin
merhaba arkadaslar. banyo perdem yere degiyor ve surekli su sicradigi icin asagisi ortalama 20cm.si suyun kirecinden filan sarardi nasil bi sekilde temizligebilirim??

Çamaşır suyuna bastır çıkar eğer ki beyazsa.Renkliyse makineye at omo ariel gibi toz deterjanla yıka yıkaama arasında makineyi durdur uzuzn bir süre beklet varsa kosla tozda atabilirsin düzelir sanırım.Eskiden bende aynı sorunu yaşardım yıllarr yıllar önce mavi beyaz renkti ve küflenmişti çamaşır suyuyla yıkardım çıkardı renkte solma olmuyorduda amacinsindendi sanırım. Düzelir çıkar inşaallah

Çamaşır suyuna bastır çıkar eğer ki beyazsa.Renkliyse makineye at omo ariel gibi toz deterjanla yıka yıkaama arasında makineyi durdur uzuzn bir süre beklet varsa kosla tozda atabilirsin düzelir sanırım.Eskiden bende aynı sorunu yaşardım yıllarr yıllar önce mavi beyaz renkti ve küflenmişti çamaşır suyuyla yıkardım çıkardı renkte solma olmuyorduda amacinsindendi sanırım. Düzelir çıkar inşaallah

Banyo Perdenizi Mutlaka Koyu Renk Alın Değilse de Domestos'un Leke Çıkarıcısı Var Sıvı Onda Bekletin Biraz Sonra Deterjanla Yıkayın :34:

Back
X