Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım farklı bi renkle ferahlatabilme çabasına girdim malum fayanslar koyu renk olunca..ama inan koyu renk bile olsa paspasların kahveli kremli olması gerekiyo sanki..çok hoş yakışıyo iki renk bence senin banyona mutlaka kahve krem lazım..Eki Görüntüle 369710 Eki Görüntüle 369709 Eki Görüntüle 369708 Eki Görüntüle 369707 Eki Görüntüle 369706
aslında düşünmedim değil kayınvalidem de ördü ama zamanla basıldığı için yapışşık yapışık oldu ipleri neden bilmem gerçi 1 yılı geçti o ireli de ama işte ondan dolayı yapmadım bir paspası kaça maletti hiç sormadım da ona sen kaça çıkardın?
aslında düşünmedim değil kayınvalidem de ördü ama zamanla basıldığı için yapışşık yapışık oldu ipleri neden bilmem gerçi 1 yılı geçti o ireli de ama işte ondan dolayı yapmadım bir paspası kaça maletti hiç sormadım da ona sen kaça çıkardın?
hımm anladım demekki anneminki pek kalitelisi değilmiş ki bi karı bi koca çok kullanılmıyo bile büyük banyo ona rağmen yapıştı...tamam canım aklımda olsun örersem önerini unutmayacağım..bende kendim ördüm banyo takımımı.. hani o yapışması varya ipten kaynaklanıyo, uzun sakallı, içindeki ipi ince olan bi tür var onu kullan örersen, diğerlerinden biraz daha pahalı (markasını hatırlamıyorum) ama yapışmıyo ve öreli 2 yıl olmasına rağmen hala canlı.. birde içine katacağın ikinci ip çok kalın olmasın..
dur kız gazel aklımı karıştırdın vala örsemi ne baktım olmadı yedek kullanırım..aboooow efeyle de nasıl öreceksemee peki onun desenini nasıl yapmalı?:44: