banyo pasapası tavsiyesi istiyorum

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
kızlar banyom krem kahve kahvesi koyu renkli bana kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız klozet takımı markalarını yazar mısınız bbanyomdaki bayaa eskidi altının kaydırmazları dökülüyo artık...beğendiklerinizden resim falan da eklerseniz hayır demem valla:1:

tarz olarak pek benzemese de renk olarak böyle fayansları biraz daha koyusu..renkleri içimi karartsa da değişritrme zamanına daha çok var o zamana kadar en az 2 paspas takım daha eskir ...
kahverengi-krem-banyo-seramik-modeli.jpg
yalnız benim yerler de kahve krem değil...

Son düzenleme:
ya canım apex yazınca çıkıyo çok güzel ürünleri bizim burda bayii var yakından da gördüm öneriyorum

Son düzenleme:
valla canım farklı bi renkle ferahlatabilme çabasına girdim malum fayanslar koyu renk olunca..ama inan koyu renk bile olsa paspasların kahveli kremli olması gerekiyo sanki..çok hoş yakışıyo iki renk bence senin banyona mutlaka kahve krem lazım..$images.webp$images (2).webp$images (1).webp$1 (2).webp$1 (1).webp

valla canım farklı bi renkle ferahlatabilme çabasına girdim malum fayanslar koyu renk olunca..ama inan koyu renk bile olsa paspasların kahveli kremli olması gerekiyo sanki..çok hoş yakışıyo iki renk bence senin banyona mutlaka kahve krem lazım..Eki Görüntüle 369710 Eki Görüntüle 369709 Eki Görüntüle 369708 Eki Görüntüle 369707 Eki Görüntüle 369706

ben en son resimdeki kahve krem ve turuncu üçlüsüne resmen bayıldım diyebilrim..

güzelmiş bsk bu sçık renk olunca çok çabuk kırleniyo yıkanınca da o tabanlar dökülüyo banyolinin şu 40 lira falan olanlarındandı benimki ama çok yapışıyo kıl topluyo falan...

canım var mı markası falan ..en üsttekiyle altındaki yapraklı olana benziyo benimkiler ama attım gitti yaa çok kötü oldu banyolinin bu eskileri pek iyi değildi de şimdi nasıl bilmiyorum..

valla canım benim banyo öyle klozetli falan değil malum lojman biliyosun.. o yüzden paspas takımım yok ve markaları konusunda bi bilgimde yok.. ama sana verebileceğim en güzel tavsiye benim ördüğüm gibi sakallı ipten paspas örmek..neden örmeyi düşünmüyorsun canım çok kolay ve zevkli.. hem yıka yıka kullan ne eskiyo ne yıpranıyor.. iki günde bitti benim o paspas.. inan benim seninki gibi bi banyom olsa asla satın almam ve kendim örerdim..o kadar kolay ki.. sen örmeye niyetlensen ben sana satır satır anlatır tarif ederim canım..bence bunu bi düşün tatlım..

aslında düşünmedim değil kayınvalidem de ördü ama zamanla basıldığı için yapışşık yapışık oldu ipleri neden bilmem gerçi 1 yılı geçti o ireli de ama işte ondan dolayı yapmadım bir paspası kaça maletti hiç sormadım da ona sen kaça çıkardın?

aslında düşünmedim değil kayınvalidem de ördü ama zamanla basıldığı için yapışşık yapışık oldu ipleri neden bilmem gerçi 1 yılı geçti o ireli de ama işte ondan dolayı yapmadım bir paspası kaça maletti hiç sormadım da ona sen kaça çıkardın?

bende kendim ördüm banyo takımımı.. hani o yapışması varya ipten kaynaklanıyo, uzun sakallı, içindeki ipi ince olan bi tür var onu kullan örersen, diğerlerinden biraz daha pahalı (markasını hatırlamıyorum) ama yapışmıyo ve öreli 2 yıl olmasına rağmen hala canlı.. birde içine katacağın ikinci ip çok kalın olmasın..

valla canım ben o lavabomun önüne ördüğüm paspası 15 çıkardım.. ama ben ilk acemilik işte biraz fazla almışım ipi ondan öyle oldu.. normalde bir buçuk kilo iple çıkaıyormuş ama ben iki buçuk kilo almıştım..baya arttı.. hatta artan iple de kapıya perde gibi yaptım sinekli gibi.. ama tahminim 3 veya 3 buçuk kilo iple tamamı çıkar sana.. kilosu 12 lira sakallı iplerin... zaten en çok ip paspasa gidiyor..geriye kalan klozet önü ve üstü için daha az gidiyor..ip satatn yerlere bi sor canım onlar ne kadar ip gidiyor kaç lira tutuyor biliyorlar..hem canım kaydırmaz taban arama gibi bi zorluğun olmaz çünkü bunlar fayansa resmen yapışıyor..ama tabi senin zevkin fikrin..

bende kendim ördüm banyo takımımı.. hani o yapışması varya ipten kaynaklanıyo, uzun sakallı, içindeki ipi ince olan bi tür var onu kullan örersen, diğerlerinden biraz daha pahalı (markasını hatırlamıyorum) ama yapışmıyo ve öreli 2 yıl olmasına rağmen hala canlı.. birde içine katacağın ikinci ip çok kalın olmasın..
hımm anladım demekki anneminki pek kalitelisi değilmiş ki bi karı bi koca çok kullanılmıyo bile büyük banyo ona rağmen yapıştı...tamam canım aklımda olsun örersem önerini unutmayacağım..:16:

dur kız gazel aklımı karıştırdın vala örsemi ne baktım olmadı yedek kullanırım..aboooow efeyle de nasıl öreceksem:53:ee peki onun desenini nasıl yapmalı?:44:

bu arada canım iki çeşit sakallı ip var..biri arkadaşın dediği gibi kısa sakallı.. onu örerken içine ikinci bi ip karıştırman gerekiyor.. yoksa incecik oluyor.. ben uzun sakallıdan ördüm..hem baya kalın örmesi kolay cabuk bitiyor.. hemde ip karıştırman gerekmiyor..

dur kız gazel aklımı karıştırdın vala örsemi ne baktım olmadı yedek kullanırım..aboooow efeyle de nasıl öreceksem:53:ee peki onun desenini nasıl yapmalı?:44:

valla benim oğlan kadar elişi düşmanı değildir efe eminim :) çünkü benim oğlan varya resmen elişi yaparken görse ağlamaya başlıyo asılıyo söküyo..ama ona rağmen ben ördüm hemde iki günde bitti..desenleri uydurdum kafama göre.. çiçek yaptım çok kolay.. kısa sakallı ipten örüyorsun çiçekleri..5 tane yaprak örüp dikiyorsun..içine pamuk doldurdum pofuduk gibioldu..sen niyetlenirsen ben tarif ederim sana..eline almadan tarif etmekle anlaşılmıyo..

klozet-tak%C4%B1m%C4%B1.jpg

sakalli_ipten_klozet_takimi_modelleri%20(8)-66.jpg

genellikle bu tarz örmüşler gerçi ben banyoda süsü pek sevmiyorum yani çiçekli olması açısından ama bakalım artık...gazelcim seninki değişik olmuştu herkesinki papatyalı falan farklı olmuş seninkisi..

Back
X