Banyo- Mutfak Ürünleri- Kozmetik- Giyim Herşey buradaaa, yetişen alıyor

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.643
5.934
358
Haydi kızlar alışverişeee :)--- Alt sayfalara yeniler eklendi... Banyo aksesuarından fincana, oradan parfüme herşeyler var buradaa...
Lacivertli-tabalı bluz= 7.5 TL
Yeşilli bluz= 10TL
Siyah Puantiyeli= 12.5 TL
Siyah yaarasa süeter = 5 TL
Şişme yelek=17.5 TL

Son düzenleme:

Bitkisel keratin içeren saç bakım maskesi...Banyoda nemli saça uygulayıp 1-2 dk bekleyip yıkıyorsunuz. 2 ya da 3 defa kullanmışımdır. Piyasa fiyatı 19.90 (sıfırı) bende 10 lira :)

Haydi kızlaarrr.. İş çıkışı ikramlı fincan takımı ekleyeceğim.. Beni bekleyin anacımm

Güpürlü taytımı pentiden almıştım Birisi s beden diğeri m, s olanı sadece denemek amaçlı giydim diğerinin paketi bile açılmadı...
Banyo takımımı tekzenden almıştım fiyatı hala 45 lira bende daha uygun tabi
Fincan takımımda bir kaç kez kullandım kırığı çatlağı yok temiz ürün, daha farklı bir modelini aldığım için satmak istiyorum...

ne kadara satıyorsun banyo takımını canım birde hiç kullandın mı

Mutlu yıllaaarrrr... haydi kızlaarrr beğendiğiniz varsa yazın fiyatları yeniden konuşalımm

Haydi kızlaarrr yeni bir ürünle buradayımm... Wish of love kutusunda - sıfır ürün 10 liraaa

Haydi kızlar Altınyıldızın erkek takım elbisesi... Yok mu isteyenn?

Avon- 3 lü far arabada kalıp sıcaktan dağılmış onun dışında bir sıkıntısı yok- sadece denendi..
Diğer far paletimde yurt dışından hediye geldi iki üç rengi dışında kullanılan olmadı..

Eklentiler

Yukarıdaki elbisenin üzerimdeki hali... Biraz kırışık ama ütülenince çookk şık

Banyo aksesuarlarımı ve kahve fincanlarımı gördünüz müü?

Haydi kızlar Saten pantolon ve balon etek eklenmiştir.

Eklentiler

• 20150117_093603.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 103
  • 20150117_093623.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 20150117_093723.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 101
Fiyatları yazıyorum kızlar
Banyo takımı=25 lira
Penti taytlar ikisi = 15 lira
İkralı kahve fincanları= 7.5 lira
Altınyıldız erkek takım elbise=75 lira
Far paleti= 10 lira
Avon 3lü far=3 lira
Saten pantolon= 10 lira (paçasında çok küçük bir yerde ütü izi var ama en altta ve belli olmuyor fazla)
Balon etek=15 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…