Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 3 aylık. Bugüne kadar banyo yapmayı seviyordu. Önce su dolu banyosunun içine hafif eğimli yatırıp karnını göğsünü yıkıyoruz. En zevk aldığı aşama da bu. Sonra ters çevirip sırtı ve başı yıkanıyor. Bu aşamadan o kadar zevk almasa da ağlamıyordu. Ama son 1-2 haftadır arkası çevrilip sırtı yıkanmaya başladığı anda kıyameti koparmaya başladı sanki etinden et kopuyor. Banyo bitip giydirilip emzirilinceye kadar 1 sn bile susmuyor. Önceleri masaj yapıyordum banyodan sonra şimdi apar topar giydirene kadar ter döküyorum. O kadar ağlıyor ki nefesi kesiliyor öksürmeye başlıyor korkuyorum bir şey olacak diye. Ne olduğunu bir anlasam. Bugüne kadar banyodan sesi çıkmayan çocuğa ne oldu ki? 2 günde bir yıkıyorduk şimdi yıkamaya korkar oldum. Belki unutur diye 5 gün yıkamadık bugün yine aynı şey... Var mı önerisi olan?
az önce 4aylık kızımı yıkadım gık ses çıkarmadı hatta gülücükler atı suyu sevdiginden ilk başını yıka cnm sudan korkuyolar artık bogulcak sanıyo sonra küvetine yatır ön tarafını yıka en spon durlamaya geçmeden soırtını yıka ayaklarına su dök dikilttir ayaga i be ntek yıkıyom iki kişi daha rahat olur aglamaz sanırsam ben hep tek başıma yıkıyom iki kişi yıkadık bikere ömründe ondada kıyamet koptu