• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu banyo lavaboları mutfakta kullanışlı olurmu

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar ben bu şekilde ama beyaz olsun istiyorum ama beyaz mutfak evyesi bulamıyorum bulduklarım ya çok pahalı yada sebze yıkama yeri küçük bide ben tezgah altı istiyorum gömme değil derinlikleri nasıldır son yüklediğim resimdekinin çift evyelisi olucak tezgahımda siyah çimston ocağımıda böyle istiyorum

bence kullanıslı olmaz cok derin degiller tencere yıkıcaksın kirli bulasık yemek artıkları artı cok sıcak ve birben cok soguk su akıtman gerekn zamanlar olucak catlama yapabilir soyulabilir(seramik nasıl soyulur diceksin ama inanki soyuluyor gözümle gördüm)zamanla rengi bozulabilir.zamanla kötü bi görünüm olacaktır.onun yerine istedigin gibi tezgahlara uygulanan mermer lavabolar var ve cokda güzel duruyorlar bi arastır istersen bide ne kadar ugrasırsan ugras maliyet oldukca yüksek olacaktır illaki.

mutfakta beyaz lavabo olur mu hiç...bundan 10 yıl önce mutfaklarda beyz seramik lavabolar vardı çatlardı altına su geçirirdi..içine tencere vs birşey koymayı düşünmeyin bile.bir de hemen sararıyor..zaten mutfak evyelerinn paslanmaz çelik olmasının amacı mutfk lavabosu çk çabuk kirlendiği ve cok kullanıldığı için temizliği kolay olsn dıye...

ayrıca ck pahalı değil yni gömme lavabolar sorduğunuz yerler pahalı olabilir. teka ankastreye bakmanızı öneririrm.

Back
X