• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Banyo köpüğü tercihiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meyragokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
10
0
36
Ankara
Merhaba...En eğlenceli zaman dilimimiz Su Naz ile banyoda geçiyor diyebiliriz.Oyuncakları ile banyo keyfimize diyecek yok:) Biz Bübchen papatya özlü banyo köpüğünü tercih ediyoruz.Göz yakmayan papatyalı banyo köpüğü ile banyolarımız pek bi keyifli geçiyor.Siz neler kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu?Hiçbir parfüm içeriği olmamasından mıdır bilemiyorum ama Bübchen bizim favorimiz!:27:

Merhaba...En eğlenceli zaman dilimimiz Su Naz ile banyoda geçiyor diyebiliriz.Oyuncakları ile banyo keyfimize diyecek yok:) Biz Bübchen papatya özlü banyo köpüğünü tercih ediyoruz.Göz yakmayan papatyalı banyo köpüğü ile banyolarımız pek bi keyifli geçiyor.Siz neler kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu?Hiçbir parfüm içeriği olmamasından mıdır bilemiyorum ama Bübchen bizim favorimiz!:27:

Mrb bende evde cocuklarima bubcheb butun urunlerinden kullaniyorum nekadara aliyorsunuz baby bad 1000 ml olani ankatadasiniz bende ankatadayim

Back