Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Walla bu sepeti çok beğendim normal hali daha da güzel,yalnız 130 tl hawlusuyla beraber...Sizce fiyatı nasıl? daha ucuzunu nerede bulabilirim ama tarz olarak bunlardan istiyorum? Ya da öneride bulunacak olan war mı ? Kullanıp memnun kalan?...
Walla bu sepeti çok beğendim normal hali daha da güzel,yalnız 130 tl hawlusuyla beraber...Sizce fiyatı nasıl? daha ucuzunu nerede bulabilirim ama tarz olarak bunlardan istiyorum? Ya da öneride bulunacak olan war mı ? Kullanıp memnun kalan?...
yuh artik ne bu boyle 130 lira
isteyen bunu evdede yapabilir slikon tabancasi+havlu+boncuk birde bu kutuya benzer plastikten yada tahtadan kutu
toplam maliyeti 50 lirayi gecmez
kınada beyaz kına sepeti kullanırsınız, sonrasında da havlularınızı ona koyarsınız, çok şık oluyorlar tabi kibar bir sepet almanız lazım. öyle gümüşler, çiçekler, böcekler olmacayak :44:
yuh artik ne bu boyle 130 lira
isteyen bunu evdede yapabilir slikon tabancasi+havlu+boncuk birde bu kutuya benzer plastikten yada tahtadan kutu
toplam maliyeti 50 lirayi gecmez
bende aynı şeyi yazacaktım cnm valla hasır bir tane sepet al canım kurdale,tül,ufak kurdaleden yapılan gül ve çiçekler oluyo taşlar al istediğin renkte sepetin üzerine yapıştır hem istediğin gibi hemde ucuz bir banyo sepetine sahip olursun cnm