• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo için havlu kutu/sepeti önerisi olan? :)

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
Walla bu sepeti çok beğendim normal hali daha da güzel,yalnız 130 tl hawlusuyla beraber...Sizce fiyatı nasıl? daha ucuzunu nerede bulabilirim ama tarz olarak bunlardan istiyorum? Ya da öneride bulunacak olan war mı ? Kullanıp memnun kalan?...

$image_1358716569735318.webp

Walla bu sepeti çok beğendim normal hali daha da güzel,yalnız 130 tl hawlusuyla beraber...Sizce fiyatı nasıl? daha ucuzunu nerede bulabilirim ama tarz olarak bunlardan istiyorum? Ya da öneride bulunacak olan war mı ? Kullanıp memnun kalan?...

Eki Görüntüle 611325

yuh artik ne bu boyle 130 lira
isteyen bunu evdede yapabilir slikon tabancasi+havlu+boncuk birde bu kutuya benzer plastikten yada tahtadan kutu
toplam maliyeti 50 lirayi gecmez

kınada beyaz kına sepeti kullanırsınız, sonrasında da havlularınızı ona koyarsınız, çok şık oluyorlar :31: tabi kibar bir sepet almanız lazım. öyle gümüşler, çiçekler, böcekler olmacayak :44:

yuh artik ne bu boyle 130 lira
isteyen bunu evdede yapabilir slikon tabancasi+havlu+boncuk birde bu kutuya benzer plastikten yada tahtadan kutu
toplam maliyeti 50 lirayi gecmez

bende aynı şeyi yazacaktım cnm valla:9: hasır bir tane sepet al canım kurdale,tül,ufak kurdaleden yapılan gül ve çiçekler oluyo taşlar al istediğin renkte sepetin üzerine yapıştır hem istediğin gibi hemde ucuz bir banyo sepetine sahip olursun cnm :16:

arkadaşlar haklı bencede çok pahalı ya kendin yap yada $8699093038452_0_304x424_1.webp böyle bir şey alabilirsin daha uygun gibi

Back
X