Banyo Dekorasyonu Banyo duvarında fayans yerine duvar kağıdı kullanan var mı?

aydinlik_anne

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
10
1
286
Ankara
Selam kızlar,
Banyomu yeniden yaptıracağım. İnternette gördüğüm çok şık banyolarda küvet dışı duvarlarda fayans yerine duvar kağıdı veya sadece duvar boyası kullanıldığını gördüm. Duvarın yukarıya doğru yarıya kadarı fayans üstü duvar kağıdı olan modeller de gördüm.Aşağıya bir tane örnek resim ekliyorum.
Bu şekilde banyo kullanan var mı aranızda? Acaba kullanışlı olur mu yoksa nemden dolayı sorun çıkar mı ??

Eklentiler

• Banyo-3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 3.614
banyo için özel üretilen duvar kağıdı kullanbilirsin. ama onlarıda duvarın tamamına değil su değmiyecek yerlere öneriyorlar. sen mimarmışsın daha iyi bilmen gerekmez mi?

yanıtın için teşekkürler ilvanlım :),
zaten ben de yarıya kadar düşünüyorum ama bizzat kullanan var mı merak etmiştim, tecrübe farklı olabilir
canım peyzaj mimarıyım :))

Kullanmadım kullananlara da rastlamadım ama çok kullanışlı olacağını sanmıyorum.
Desenleri çok güzel fayanslar var alışılagelmişin dışında ama içinizde ukte kalmasın istiyorsanız yaptırın.
Hoş duruyor dekarasyon yapan bir firmanın showroom da görmüştüm.Hem mutfak hem banyo da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…