• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo dolabım kabarırsa:(

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
$images.webp$images.webp

arkadaşlar banyo dolabım bu şekilde tas gibi dolabın üzerinde. yalnız kiradayım ve mobilya olduğu için fazla su alıp kabarmasını önlemek istiyorum şimdiye değin havlu koyup kullanıyordum fakat sizlerin farklı metodlarla bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.konu ile ilgili fikir verebilir misiniz bana acaba ?

ama evim kiraa yinede olurmu dersin..çünkü bahsettiğin soğuk silikonu hiç bilmiyorum desem:)

bu tahtakale ucuzluk marketlerinde falan satılıyor öyle pahalı bişeyde değil, bi tüpün içinde, istediğin alana sıkıyorsun ve orayı donduruyor, bi sorun bakalım belki işe yarar ;)

Canımcım bende öneride bulanayım o zaman sana ...Reklamcı & Tabelacı gibi bir yere gidiyorsun. Şeffaf bir folyo alıyorsun.
Maket bıçağı yardımı ile lavoba ile birleşen yeri ayırıyorsun... Sonra üzerini güzelce kaplıyorsun... Lavabo ile birleştiği yere silikon sıkıyorsun. Oda şeffaf.. Oldu bitti.
Su artık folyonun üzerinde kalacak. Folyo yapışkanlı olanlardan olması lazım..

Sevgi ile kal.

Canımcım bende öneride bulanayım o zaman sana ...Reklamcı & Tabelacı gibi bir yere gidiyorsun. Şeffaf bir folyo alıyorsun.
Maket bıçağı yardımı ile lavoba ile birleşen yeri ayırıyorsun... Sonra üzerini güzelce kaplıyorsun... Lavabo ile birleştiği yere silikon sıkıyorsun. Oda şeffaf.. Oldu bitti.
Su artık folyonun üzerinde kalacak. Folyo yapışkanlı olanlardan olması lazım..

Sevgi ile kal.

hımmm bak bu iyi olcak sanırım. teşekür ederim nalan turan:) en kısa zamanda bir reklamcı tabelcı bulmam lazım:) bayılıyorum bu kk ya yaa ne zaman başım sıkışsa imdadıma bi sürü insan konuşyor.harikasınız kızlar yaaaa...:):52::52::52::52:

bu kase tıpı olanlarda oyle sorun oluyormus ılla su sıcrıyor dıye ben yenı dolap yaoptırdım bu sekılde ıstememe ragmen satıcı tanıdık ıdı onermedı

Back
X