Banyo aksesurlarını nasıl değiştiririm?

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
bugün bahauseye gittim...klozet fırçası-sıvı sabunluk--çöp kovası almak için çok pahalılardı...bir takım yapmaya niyetlensem nerden baksanız en az 100 ytl tutacaktı bende parama kıyamadım doğrusu...yine bahause da bulunan 3lü set vardı 50 ytl beyaz olanından aldım...aslında demir ama demir olduğu hiç belli olmuyor beyaza boyamışlar sanırım....neyse gelelim asıl konuya...benim banyom mavi tonlarında....şimdi bu beyaz olarak aldığım seti süslemek istiyorum ki pek sırıtmasın...aklımdan boncuk-swaroski taşlar falan yapıştırmak geçiyor ama ne ile yaapıştırabilirim bir fikrim yok....sizce nasıl süsleyeyim

Canım evdeki japon ile bile yapıştırabilirsin ayrıca tutkalda işe yarar.

asibuz teşekkür ederim ...swaroski..faan tuttarmı acaba japon yapıştırıcısı...

stelina beğendim canım beğenmesine ama çok sade işte malum ne kadar ekmek o kadar köfte olayı..amacım biraz süsleyip kullanmak

aslında şu plastik olup içinde deniz kabuğu yada gül yaprakları olan takımlardan alabilirsin çok ucuz fiyatları çokda şıklar ben ondan aldım renk renk desen desen var mutlaka beğeneceğin çıkar japon pazarlarında yada pazarlarda bulabilirsinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…