Gelinlik Modelleri banunun gelinlik topiği

nurbanu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
119
1
46
İstanbul
kızlar benim de haziranda düğünüm olacak inşallah.. Bir kaç hafta içinde gelinlik üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum.çok beğendiğim birşey olursa almayı aksi takdirde diktirmeyi düşünüyorum... satın alabileceğim tesettürlü (kesinlikle bolerosuz) gelinliklerin bulunduğu istanbul içi modaevlerini de paylaşırsanız çokkk mutlu olurum:)) böylece çok gezmeden amacıma ulaşırım:)) Sizlerle beğendiğim bazı modelleri paylaşmayı düşünüyorum. Sizlerde beğendiklerinizi söylerseniz benim için fikir olur..

Eki Görüntüle 345422

Eki Görüntüle 345423

belde böyle bir kemer sizce nasıl???

arkasını bunun gibi ya da fiyonk düşünüyorum sizce nasıl???

Eki Görüntüle 345433

Merhaba. Hazır tesettür gelinlikte bol çeşit ve uygun fiyat için Ümraniye'yi öneririm. Alemdağ caddesi üstünde sağlı sollu bir sürü gelinlikçi var

merhaba canım fikirlerin yerinde dediğin gibi bilinçsizce gezinmek boşa vakit harcamak..benim annem gelinlikçi fatih te...emin ol memnun kalırsın...magazada hem gelinlik hemde türban tasarımı yapıyor..PERVİN İLİKÇİ MİLENY GELİNLİK..gelip görmeni modelleri görmeni tavsiye ederim..bu paylaşığın modellere benzer bi çok model dikip sattı..facebook a her modeli koymuyoruz ama sayfaya bakarsan o da az cok sana fikir olur...:)

Begendiğin modeller çok güzel..
Özellikle Belinde kemer olan modelin üst kısmını da görmüştüm, değişik bir bolero yapmtırmış farklı olmuş..
kemer hoş fakat arkasına fotograftaki gibi yada fiyonk koyduracaksan kemer ile birlikte güzel gitmez gibi geldi..

.

Merhaba. Hazır tesettür gelinlikte bol çeşit ve uygun fiyat için Ümraniye'yi öneririm. Alemdağ caddesi üstünde sağlı sollu bir sürü gelinlikçi var

ümraniyeden bulsam zaten benim için çok büyük kolaylık olur. alemdağ cad. bildiğim kadarıyla oldukça büyük canım tam olarak neresinde kalıyor otobüs duraklarının ilerisinde merkeze doğru mu ???

çok teşekkürler canım önerin için dikkate alacağım:))

evet canım zaten kemer yaptırırsam arkasına fiyonk falan yaptırmam komik durur.. üstünü bolerolu düşünmüyorum canım yaptırırsam tamamen dantel normal kollu diktiririm.

ümraniyeden bulsam zaten benim için çok büyük kolaylık olur. alemdağ cad. bildiğim kadarıyla oldukça büyük canım tam olarak neresinde kalıyor otobüs duraklarının ilerisinde merkeze doğru mu ???

alışverişin yoğun olduğu kısmındalar işte daha başka nasıl tarif edebilirim bilemedim. Sanırım ümraniye çarşı durağı oluyor.

benimde düğünüm nisanda bende şuan kapalı değilim ama düğünümde kapanmak istiyorum o yüzden tesettürlü gelinlik arayışındayım bolerolu modellerden nefret ediyorum işeyler bulursan paylaşırsan sevinirim cnm

öncelikle kapanacak olmana sevindim canım hayırlı olur inş.. birşeyler buldkça paylaşırım cnm. bu haftasnu fırsat bulabilirsem ümraniyeyi bir dolaşmayı düşünüyrm gelişmeleri paylaşırım:))

teşekkür ederim canım bende bişeyler bulursam paylaşırım (= herkese süpriz olucağı için çok asil aynı zamanda waaow dedirtecek bişi istiyorum (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…