Vay be ilginc geliyor boyle okuyunca merak ettim burnunuzu....ben suan aynaya bakmami tercih ediyorum dun cikti banlarim ucu cok sisBen 23. Günümdeyim, ameliyattan çıkınca sargılı kalkık halinden, sadece bantlı kalmış haline kadar her defasında çocuklar gibi gülüp şımardım çok güzel değil mi diye :) tombik hali bile çok tatlıydı ki sonuçta insan şişliği ayırt edebiliyor o Yüzden şeklini çok beğenmiştim :)
ben henüz 8. günümdeyim ama benm burnumun derisi inceymiş doktorum banda gerek yk dedi alçımı aldı bantsız kaldım öyle. Aynaya bakmamı istedi. Ben şok oldumArkadaslar merhba,
Ameliyatimin 20.gunu dun banyo sonrasi doktorum banlatlarini cikarirsn demisti.Bu arada 6.gun alcilar alindi masaj yapip bantladi bir hafta sonra kontrolde. yine bant degisti,surec bu sekildeydi.
Ama itiraf etmeliyim ilk sokla agladim, hem de her nekadar nasil bir goruntuyle karsilasacagimi tepki vermemem gerektigini bilsemde ....,Cok zormus vallahi sabir etmesi suratin ortasinda davul gibi birsey hem kafa dagitmak hem baska nasil duygular yasanmis merak ettigim icin bu konuyu actim.
Simdiden yazana herkese tesekkurler