- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
-
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
İki kredinın dosya masrafı için de başvuru yapacaksınız. Dekontlarınızı bankadan temin edip tüketici hakem heyetine başvuru yapmanız gerekiyor. Sonrası bekleme süreci.Merhaba arkadaşlar, 9 yıl önce Akbank'tan 15 yıllık konut kredisi çektim, daha sonra yapılandırma yapıldı vade 10 yıla düşürüldü ve bu işlem sonucunda tekrar dosya masrafı kesildi. Şimdi benim dosya masraflarını geri alabilmem için nasıl bir yol izlemem gerikiyor? Bu durumda olup dosya masrafını geri alabilen ya da bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İki kredinın dosya masrafı için de başvuru yapacaksınız. Dekontlarınızı bankadan temin edip tüketici hakem heyetine başvuru yapmanız gerekiyor. Sonrası bekleme süreci.
Genelde ücret karşılığı veriyorlar dekontları. Bazıları ücretsiz de veriyor. Ama alırken sorun çıkartmazlar. İstediğiniz anda veriyorlar. Ama 9 yıl olmuş ilk krediniz için 10 yıl zaman aşımı süresi. Acele edin. Biz yaklaşık bir yıldır bekliyoruz hala ses seda yok.Cevap için çok teşekkür ederim. Bankaya gittiğimizde dekontları sorunsuzca alabiliyor muyuz peki?
Cevap için çok teşekkür ederim. Bankaya gittiğimizde dekontları sorunsuzca alabiliyor muyuz peki?
Genelde ücret karşılığı veriyorlar dekontları. Bazıları ücretsiz de veriyor. Ama alırken sorun çıkartmazlar. İstediğiniz anda veriyorlar. Ama 9 yıl olmuş ilk krediniz için 10 yıl zaman aşımı süresi. Acele edin. Biz yaklaşık bir yıldır bekliyoruz hala ses seda yok.
biz geçen hafta bankaya gittik eşimle ayrı kredilerimiz vardı
bize dekont talebimizle ilgili dilekçe yazdırdılar bir hafta sonra gelin dediler
arkadaşım geçen hafta 1300 tl hesabına dosya masrafı yattı. ama bizim banka değil başka banka.
o da 6 ay beklemiş süreci.
bizim bankadan henüz geri ödeme alan olmamış.
bu arada ziraat hiç hakem heyetine gitmeden geri ödeme yapmaya başladı.