• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankalara nasil girebilirim onerisi tavsiyesi olan yardim edebilir mi :((

Hayalkfls35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
150
45
28
Merhaba arkadaslar
Iktisat mezunuyum 26 yasindayim mezun olali 3 yil oldu hala bi is duzenim oturmadi. Bankacilik ilanlarina basvuruyorum genelde donmuyorlar garanti cagri merkezi donmustu o zamanlar baska isim vardi onu sectim orasida zaten kapandi sonra suan kpss alanda ufaktan calismalara basladim ancak son yillarda iyice dustu alimlar biliyorum buda umut tukendirici nokta. Segem belgemde var bi an once kurumsal guzel isim olsun istiyorum. Bu durum gercekten cok yipratici . bankaci arkadaslar yada bu konu da bilgileri olanlar bana oneride bulunabilir misiniz lutfenn...

Genelde öyle oluyor

Önce havalanıyorlar şuyum buyum diye :) adam müdür vs de olsa işe alımda fikri sorulmuyor ki , artık bakan milletvekili tanımak gerekiyor.
Kariyer.netden basvurdunuz mu?
Yasiniz 26 onceki is deneyimleriniz nedir?
Buyuk ihtimalle yastan dolayi donus yapmiyorlardir eger dogru yollardan basvuruyorsaniz
Sigortadaydm acentede, suan evlendim kastamonuya yerlestim. Burda zaten hic yok en azindan istanbul da sacma yerlerde olsa ariyorlardi ama bankalardan pek donus olmadi

Valla evlat iş yok

Bankayı da geçtim memlekette iş yok!!! Asgari ücretli çeri çöpü saymazsan üniversite mezunu bir insanın yapabileceği orta şeker maaşlı, kendinş geliştirebileceği işler yok. Ekonomi berbat.
Üni mezunları asgari ücretle bile çalışmaya razı,yeter ki iş beni tatmin etsin ve paramı alayım ,diyorum artık.
Şekil 1; ben :D
Başvurulara dönüş bile yapmıyorlar,
Dil var ,yöneticilik tecrübem bile var,
Demek ki bende iş yok :D
Tırtım ben :D

Banka müdürü tanıdığın varsa ayarlar bende bankacılık okudum bankada çalıştım daha Sonra ayrıldım kızım oldu şimdi tekrar iş arıyorum ama iş bulamıyorum :(

Valla evlat iş yok

Bankayı da geçtim memlekette iş yok!!! Asgari ücretli çeri çöpü saymazsan üniversite mezunu bir insanın yapabileceği orta şeker maaşlı, kendinş geliştirebileceği işler yok. Ekonomi berbat.
Nerden tutsan umutsuzluk bu sayfada yeniyim genelde umut dolu cikar yolu olan paylasimlar cevaplar geliyor bu oyle bi konu ki demek ...

Valla evlat iş yok

Bu dogru iste
Cevremdeki herkes ccocuklarim kurtulsun deyip yurtdisina yerlesmeye basladi :(
Cok zor gunler yasiyoruz daha da beterlesecek maalesef

Üni mezunları asgari ücretle bile çalışmaya razı,yeter ki iş beni tatmin etsin ve paramı alayım ,diyorum artık.
Şekil 1; ben :KK70:
Başvurulara dönüş bile yapmıyorlar,
Dil var ,yöneticilik tecrübem bile var,
Demek ki bende iş yok :KK70:
Tırtım ben :KK70:
Est. yazik bize ya kesfedildigimiz gunlerde gelcek elbet insAllah

Back