bankadan evlilik kredisiyle ilgi bilgisi olan var mi

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
34
Kocaeli
Nişanlı m askerde gelince dugun düşünüyoruz kismetse ..kredi cekmeyi düşünüyoruz ama bilgim yok yardimci olur musunuz kızlar sorularim var
1-evlilik kredisi evlenince mi veriliyor acaba yoksa evlenmeden once alınabiliyor mu
2-evlilik kredisi en fazla ne kadar para veriliyor bide 36 ay sansi var mi odemek icin
3-evlilik kredisi içinde mi en az 6 ay sigortalı çalışma sarti var 3 ay çalışmis olan biri kefil yardımıyla krediyi alablir mi
4-evlilik kredisi evlenmek icin yeterli oluyor mu
Bilgisi olan arkadaşlar yardim ederse çok mutlu olurum teşekkürler

Canım sanırım devletin verdiği krediden bahsediyorsun. Onun hakkında pek bilgim yok malesef bende banka kredilerine bakıyorum Allah yardımcımız olsun

Canım sanırım devletin verdiği krediden bahsediyorsun. Onun hakkında pek bilgim yok malesef bende banka kredilerine bakıyorum Allah yardımcımız olsun
AMIN CANIM AMA BEN O DEVLETIN VERDIGI KREDIDEN BAHSETMiyORUM FINANS BANK IS BANKASI vb gibi bankalarin evlilik kredisi var ya onla ilgiliydi sorularim .. İNŞALLAH uygun krediyi buluruz cnm

AMIN CANIM AMA BEN O DEVLETIN VERDIGI KREDIDEN BAHSETMiyORUM FINANS BANK IS BANKASI vb gibi bankalarin evlilik kredisi var ya onla ilgiliydi sorularim .. İNŞALLAH uygun krediyi buluruz cnm

hımm anladım canım 120 aya kadar vade oluor ama tabi faizde o biçim google kredi hesapla yaz orda bir çok bankanınkini karşılaştıran siteler var.

Evlilik kredisini evlenmeden once alabiliyosun . Devletin verdigi nikahtan sonra bildigim kadariyla . Ama devlettin verdigi parayi ev icin harcadigina dair fatura istedigini duymustumm ...

canım bildiğim kadarıyla yazmaya çalışıyım. şimdi bu evlilk kredisi olarak pek araştırmadım ama biz de nişanlımla ihtiyaç kredilerine baktık bu krediler 3-5 yıl kadar vade veriyo aha fazla vermiyo. sana tavsiyem devlet bankalarını tercih etmeniz faizi en düşük bankalar çünkü, atıyorum X bankası özel olsun 5 yılda bes bin faiz isterken devlet bankası üç bin faiz istiyo ( salladım tamamen ama asa yukarı bu sekılde :) ) bi arkadaşta yazmış kredi hesaplama yaz google butun bankaları eşleştirip gösteriyo bende tavsiye ederim az cok hangi bankadan aslaaaa kredi almaman bariz çıkıyo :).
biz birde şöle bişe düşündük ikimizinde ailesinde babalar emekli ikisi de bizim için bankadan emeklilere özel ihtiyaç kredisi çekebilir. onlarda bizim çekicek oldugumuzdan daha da dusuk faiz uygulanıyo. eger ailelerinizde bu konuda destek olursa daha faizi az sizide strese sokmaz. emeklilere banka maksimum 15bin tl veriyo üç yılda da 18bin istiyo faiziyle birlikte. işte ayda 500tl geri ödemesi var. banka adı versem mi bilemedim zir..t bankası diyim sorun olmaz heralde :)

Bilgilerin icin cok saol ALLAH razi olsun canimm simdi farkettim cevabini ALLAHIM yuva kuranlara yardimci olsun INSALLAH 20 milyar çeksek yeter mi ki bide 6 ay calismasi lazimmis dimi cekilmesi icin benim nişanlım askerde 6 ay beklemek zorundamiyiz yoksa kefille kredi cekeblrmiyiz 6 ay beklemek istemiyozda nasipse INSALLAH siZde güzelce yuvanizi kurarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…