Kendi kısısel kartım var. -300 limiti gecme hakkım var . bugun para yatırayım dedım kullanılabılır bakıye -7400 tl yazıyor. Ogle arasına gırdı soramadım atm deydım zaten. Ne olabılır bu ? -300 ü gecmedım ve zaten gecemem de oyle bı yetkı vermedıler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım öyledırBir karisiklik olmustur
Çekmedim canım aksine 400 yatırdım cunku - deydı sorun olmasın diye yatırdım o anSakın çekme.
Bankaya uğra ya da arayıp sor.
Orada çok tatlış görünüyor alabilir ama uzak dur
Bankaya soracagım da benı borca sokmasınlarda ondan korkuyorumSakın çekme.
Bankaya uğra ya da arayıp sor.
Orada çok tatlış görünüyor alabilir ama uzak dur
Çekmedim canım aksine 400 yatırdım cunku - deydı sorun olmasın diye yatırdım o an
Ama sormazsan için içini yiyecek.Bankaya soracagım da benı borca sokmasınlarda ondan korkuyorum
Yoo -300 harcamıstım lımıtte -300 zaten.-7400 derken 7400 mu asmissiniz limiti?
smdi kullanilabilir bakiye eksi kacsa o kadr limit asilmis demektir. arti limit asimlari her ay sabit degildir. tamamen sistemsel bi durumdur. banka bu ay size 300 bi sonraki ay 400 bi sonra ki ay hic bi asim hakki vermeyebilir. vermesi kesin olan kisim limitinz kadr olan kisimdir. ekstrenize donem icine ve acik provizyona bakin. size ait olmayan bi harcamaniz var mi hemen kontrol edinYoo -300 harcamıstım lımıtte -300 zaten.
Atm de kullanılablr bakıye -7400 yazıyordu
Sana ek hesap acmis banka.Yoo -300 harcamıstım lımıtte -300 zaten.
Atm de kullanılablr bakıye -7400 yazıyordu
Kullanılabılır avans hesap -7400 yazıyor7400 TL eksiye mi düştünüz yoksa kullanılabilir limit mi 7400 TL gözüküyor? Eğer ikinci söylediğimse banka para çekebilme liminitinizi yükseltmiş demektir.
Gdecegım bakalım bsey ckmaz umarımmüşteri hizmetlerini ara.
Acmıssa daha iyi ben - 7400 ü gorunce okadar hesap acılmıs harcanmıs gıbı gorunuyr sankıSana ek hesap acmis banka.
Normal maas kartı canım - 300 lımıtı olan bı kart, artık maas kartı olarak degıl kısisel kullanıyormbu arad ben kredi kartina gore yorum yaptm. eger vadesiz hesaptan bahsediyosanz avans hesap acilmis olabilir.